Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistor S8050 d 136?

Postări Recomandate

Stie cineva ce echivalent are acest tranzistor? Am cautat pe net si am aflat doar ca este de tip npn dar nu inteleg acel D 136 ce face? L-am scos dintr-o jucarie vorbitoare care are si un cip capsulat (sau cum sa ii spun). Sper ca prin schimbarea acestui s8050 sa redau glasul jucariei. Tranzistorul nu conduce in niciun sens ..nici de la baza catre emitor sau colector nici invers si ..nicicum. Am dedus de aici ca ar fi stricat. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• arosulescu

7

• leoncris

5

• zvasile

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Hopaaaaaaa.In cazul asta trebuie vazut ce pin e la... masa.Pune o foto cu ... montajul (cablaj + piese)sa ne lamurim.

emitorul este la masa...asta ce inseamna?
Link spre comentariu

ei..nu ..berea-i bere :rade:

asta e poza 1 care arata tranzistorul plasat invers decat arata cablajul si respectiv indicatiile B E C ... acum imi dau seama ca s-ar putea ca emitorul sa nu fie totusi la masa... (emitorul din desen este la masa dar cel adevarat nu stiu cum vine)

post-41723-139829425818_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări