doban Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 buna,stie cineva daca se poate conecta un usb la televizor si cu ce fel de cablu,mentionez ca in meniul televizorului nu apare setarea de usb si modelul este sony bravia,multumesc. Link spre comentariu
japan Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Buna ziua. Mai multe detalii sunt bine venite, si ceva poze cu ce vrei sa conectezi la tv. Link spre comentariu
doban Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 vreau sa conectez un USB de4Gb Link spre comentariu
seby19www Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 foarte bun raspunsul......televizorul probabil nu are mufa USB si vrea sa improvizeze ceva...eu asa am inteles....poate gresesc.... Link spre comentariu
doban Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 exact,televizorul are mufa euroscart,camera video DVC S VHS,casti audio,PC iesire HDMI,PC,DVD player,BLUERAY disc player si sistem audio Link spre comentariu
japan Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 exact,televizorul are mufa euroscart,camera video DVC S VHS,casti audio,PC iesire HDMI,PC,DVD player,BLUERAY disc player si sistem audioBuna seara. Sfatul meu este sa cumperi mai bine un dvd cu usb :daAsa se rezolva problema si sunt destul de ieftine. foarte bun raspunsul......televizorul probabil nu are mufa USB si vrea sa improvizeze ceva...eu asa am inteles....poate gresesc....Nu recomand improvizatii se poate strica tv si este destul de scumpa reparatia. :cry: Link spre comentariu
doban Postat Aprilie 28, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2012 am zis ca poate exista pe piata cablu adaptor pentru usb cu care ma pot conecta la televizor adica la una din iesirile de la televizor pana la urma cred ca o sa cumpar un dvd cu port usb.multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum