Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vu-meter cu led

Vizitator crisangel33

Postări Recomandate

Vizitator crisangel33

Salut am un Vu-meter facut de mine cel cu ac , 4 diode 1 rezistenta de 3k si un condensator merge ok , l-am legat la iesirea din placa de sunet adica este asezat pe unitate , dar mar interesa sai pun un led , avand in vedere ca este dioda Nu inteleg dece nu se aprinde si as avea o intrebare cum as putea sal fac sa functioneze , Ma refer la bass etc...

http://www.google.ro/imgres?start=98&um ... ,s:98,i:20

Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator crisangel33

deci am vu-meter cu ac si vreu sa ii fac 1 led sau 2 sa faca dupa inalte sau medii adica dupa sunet si am incercat cu un led pe acea schema da nu merge ...

Link spre comentariu
Vizitator crisangel33

am vro solutie sai maresc tensiunea...? sau las sa alimentez cu o sursa si sa nu mai faca dupa melodie..desi pe mine mar fi incantat solutia sai pot mari voltajul

Link spre comentariu

tensiune poate ai. dar ai vazut ce scrie pe "ac"50-100uA nu o sa apinzi ledul in veci :da calculeaza si tu ce curent ai la 1V prin 3K. si la un led ii trebuie o medie de 20mAincearca cu o dioda si o rezistenta la vreo 10 ohm inainte de rezistenta, direct pe iesirea de la sunet.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări