Vizitator mozo Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Salut,Am construit acum ceva timp un preamplificator-corector dupa schema de pe angelfire.com, cu alimentari anodica si filament stabilizate (LT 1084 pe filament si mosfet shunt reg. pe anodica - 250Vcc).L-am conectat la computer printr-un Behringer Ultradrive Pro de pe iesirea optica si la niste monitoare active Samson Resolv 50A.Suna foarte bine, dar am o oscilatie cam de 3-5 Hz care se manifesta si cu intrarile la masa si cu semnal si fara si este constanta ca volum, indiferent de pozitiile potentiometrelor de volum, bas, inalte.Nu l-am mai folosit de ceva vreme, dar parca la inceput nu avea aceasta oscilatie si e pacat sa-l las asa.Nu sunt electronist, dar am acces la osciloscop, generator sinusoidal...Multumesc anticipat tuturor celor care pot ajuta la rezolvarea problemei. Link spre comentariu
Vizitator mozo Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Apropos, sta langa computer (care e cu carcasa deschisa, ca orice calculator care se respecta).Am facut un experiment si l-am mutat si a disparut oscilatia !!!!Carcasa de de aluminiu, e legata la impamantare si la masa montajelor, nu sunt bucle de masa, nu bazaie de loc cand pun mana pe ea, DAR totusi trebuie schimbat ceva sau pot considera problema inchisa ? Daca e asa si trebuia doar mutat de langa computer, scuze pentru deranj.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum