Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Gloria 1

Vizitator Cataliniv

Postări Recomandate

Vizitator poseaidon

Buna ziua,

Am cumparat un radio Gloria 4 dar are claviatura blocata. Exista vreo solutie sa ii unesc contactele pentru unde medii si pentru unde lungi direct pe cablajul imprimat fara a mai fi nevoie sa ii reconditionez claviatura blocata?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreidaniel

5

• dan cod

3

• Iustin

3

• remus68

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca nu mai tine acea tija interioara a comutatoarelor este bine sa-l blochezi mai intai cu putin superglue pe cel de UM si pe urma sa faci strapuri,iti va fii mai usor asa.

Link spre comentariu

Comutatoarele de gloria sunt tot cu 3 contacte.Atunci cea apasata strapezi pinii 2-3,5-6,8-9,11-12 etc,iar la cele care nu sunt apasate 1-2,4-5,7-8 etc.Numeri pinii dinspre partea cu scala.

Link spre comentariu
Vizitator poseaidon

Pare-se ca a avut cineva grija sa blocheze toate comutatoarele cu superglue inainte sa cumpar eu aparatul. Astfel, toate comutatoarele sunt intepenite si nu imi ramane decat sa caut orbeste acul in carul cu fan incrucisand pinii comutatorului de unde medii.  Daca cineva  a efectuat aceasta modificare l-as ruga sa posteze o fotografie.

Link spre comentariu

Buna ziuavreau sa pun bec sa luminez scala la o gloria 1 si nu stiu ce bec anume sa pun si nici exact de unde il trag ca nu am schemadaca se poate sa ma ajute cinevamultumesc frumos

becuri de scala 6v pot sa te ajut eu

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări