Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

racire activ-pasiva laptop?

Vizitator andreimihai3

Postări Recomandate

Vizitator andreimihai3

Unele laptopuri solicita coolerul aproape continuu. A incercat cineva sa testeze un laptop cu racire printr-o placa de Al sau Cu fixata sub el, fixata de CPU, GPU prin piese care sa conduca bine? Sisteme cu racire pasiva exista, parca, pentru Atom, care are putini wati. Dar pentru un i5, i7, ce s-ar putea face? (Nu ma intereseaza solutiile software alde cele din win7, sau NHC, care merge doar pe 32bit).

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator davcosti

Și eu dețin un DELL cu i5 și un Hdd a căzut(era în garanție),dar am optat către un Cooler alimentat pe USB

și are și 2 USB pe el de completare.Adică să nu-ți blochezi usb la laptop cu așa ceva:

http://www.emag.ro/standuri-coolere-not ... --pCLN0015

Sunt și mai ieftine,"dar câți bani dai atâta face!"Problema e de spațiu într-un laptop,ca să mai adaugi ceva

-adică e greu de umblat prin el nu are ca la Desktop ditamai cutia și goală ,loc mult în ea!

:sparge:

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Racirea pasiva e folosita la calculatoarele de proces -o carcasa de aluminiu la care e conectata sursa(-ele) de caldura din calculator prin heatpipe-uri. Este un site unde se dezbate problematica -PC Silent mi se pare. Laptopul e mai simplu de facut silent ,nu are PSU interna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări