Vizitator andreimihai3 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Unele laptopuri solicita coolerul aproape continuu. A incercat cineva sa testeze un laptop cu racire printr-o placa de Al sau Cu fixata sub el, fixata de CPU, GPU prin piese care sa conduca bine? Sisteme cu racire pasiva exista, parca, pentru Atom, care are putini wati. Dar pentru un i5, i7, ce s-ar putea face? (Nu ma intereseaza solutiile software alde cele din win7, sau NHC, care merge doar pe 32bit). Link spre comentariu
Vizitator davcosti Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Și eu dețin un DELL cu i5 și un Hdd a căzut(era în garanție),dar am optat către un Cooler alimentat pe USB și are și 2 USB pe el de completare.Adică să nu-ți blochezi usb la laptop cu așa ceva: http://www.emag.ro/standuri-coolere-not ... --pCLN0015 Sunt și mai ieftine,"dar câți bani dai atâta face!"Problema e de spațiu într-un laptop,ca să mai adaugi ceva -adică e greu de umblat prin el nu are ca la Desktop ditamai cutia și goală ,loc mult în ea! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Racirea pasiva e folosita la calculatoarele de proces -o carcasa de aluminiu la care e conectata sursa(-ele) de caldura din calculator prin heatpipe-uri. Este un site unde se dezbate problematica -PC Silent mi se pare. Laptopul e mai simplu de facut silent ,nu are PSU interna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum