Eusebiu Angelescu Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 unele au "spatii interzise" pentru prinderea capacelor cu 3-4 suruburi care pot deranja montajul ce va fi introdus in cutie.Daca-mi permiteti sa fiu off topic .....fata de cele spuse de dl. @Ticu... practic proiectarea PCB trebuie sa tina cont de cutie...Cu alte cuvinte ideal ar fi sa se stabileasca detaliile ce tin de cutie , mufe, conectori, butoane, etc. inainte de proiectarea PCBPS: asta este teorie in practica de multe ori am luat "teapa" si a trebuit sa mai ajustez PCB -ul deja realita cu piese Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 ... mi-e teamă că ai greșit linkul! Adevarat!Asta e de fapt subiectul de care ziceam: viewtopic.php?f=14&t=73364&hilit=komatex Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 30, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Pana la urma au ajuns si sunt multumit de ceea ce am primit : toate 5 au costat in jur de 120 lei . Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Scumpe in draci,cutiile astea,am vazut cutii mai scumpe,decit produsul cu totul. Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 30, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2012 m-am uitat peste preturile unor cutii de la Hammond despre care mi-a spus Ratza si opinia ca gauresc buzunarul mai rau decat grenada ,brusc mi-a parut ca nu exprima intregul adevar : 250 lei o cutie mi se pare ENORM .cutiile din poza mi se par ca au preturi omenesti : cea mai scumpa a fost 38 lei , cea mai ieftina 14 lei . avand in vedere ca sunt doar niste bucati de plastic poate parea scump ,dar comparativ cu ceea ce am vazut in piata am ajuns la concluzia ca e in regula Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Aia mica de tot 14 lei? Wow. Desi sub 7-8 ron nu cred ca gasesti ceva de genul,dar oricum... Link spre comentariu
iuli09 Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 cum am spus si mai sus : avand in vedere ca sunt doar niste bucati de plastic toate mi se par scumpe . insa, dintre alte variante care mi s-au parut ori mai scumpe ,ori EXTREM de scumpe ,cutiile pe care pana la urma le-am si cumparat au avut preturi accesibile .cu mentiunea ca intr-adevar ,pentru cea mai mica dintre cutii am gasit preturi mai bune in alta parte ...insa pentru ca pentru celelalte , p;returile au fost bune, am lasat-o si pe cea mica sa treaca Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Scuze de Offtopic. Se mai mira "una lume" cand oferi un montaj gata realizat si incasetat in carcasa, de ce este scump. Daca o cutiuta, echivalenta la dimensiuni cu un pachet de tigari (asa reiese din poze), este 14 ron. Montajul din ea cat sa coste? La pretul si marimea carcasei, ar trebui oferit gratis. Link spre comentariu
albasete Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Da, are dreptate GeoMar, uneori sunt mai scumpe carcasele decat montajele. Link spre comentariu
iuli09 Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 Daca o cutiuta, echivalenta la dimensiuni cu un pachet de tigari (asa reiese din poze), este 14 ron. :de fapt ...e ceva mai mica ;cat un pachet de tigari slim Link spre comentariu
vcdec Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Sunt si ceva solutii mai ieftine, unele gri chinezesti aduse de la Oradea, calitate acceptabila dar din pacate nu au mereu pe stoc.Sau de la tme, sunt putin mai ieftine decat de unde le-a luat iuli09. Link spre comentariu
iuli09 Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 sunt aproape de Oradea , daca preturile sunt semnificativ mai mici as face un drum pana acolo ; as vrea , daca se poate , cateva date suplimetare despre acest furnizor ...eventual pe PM ca sa nu avem probleme .Multumesc ! Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 ... cei de la meewaroom :P au și ei prin ofertă vre-o 3-4 modele de cutiuțe chinezești... și cum au prețuri mici...nasol e că nu găsești chiar orice la ei, dar ce se găsește e la un preț chiar mic comparativ cu alte magazine... Link spre comentariu
yo4rng Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 http://www.gradient.ro/carcase.php http://carcase-electronica.ro/carcase_tip.php Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Sau dozele de ramificatie (rotunde, patrate, dreptunghiulare) folosite la instalatiile electrice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum