iuli09 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 am vazut ,aici pe forum, cateva montaje in cutii de plastic care arata foarte bine ; am incercat sa cumpar astfel de cutii insa din doua incercari am avut doua nereusite ; desi furnizorii prezentau pe site cutiile respective ,acestea n-au fost livrate deoarece...nu erau pe stoc .Asadar , unde gasesc un magazin(online) care sa aiba PE STOC aceste cutii ? Voi de unde cumparati ? Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Sunt mai multe magazine in tara care au carcase/cutii din plastic si chiar aluminiu : c.o.n.e.xx, m.i.v.a.r.o.m., ad..electr.o.com, adel..ai.da, etc. Sau incearca pe allparts.ro Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 26, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2012 o sa incerc si primele doua recomandari ...dintre ultimele doua , una are preturi cam piperate iar la cealalta nu am gasit pe site asemenea produse . Multumesc ! Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 La Farnell au o grămadă, inclusiv de la Hammond (alea din aluminiu extrudat sînt bestiale, da' găuresc buzunarul mai rău ca grenada). Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Ai PM. Atunci cănd fac montaje pentru mine folosesc tot felul de cutii şi recipiente, de la PET-uri de plastic la săpuniere. De exemplu, o parteneră de viaţă aduce anumite avantaje. În poză este un programator pentru AVR-uri băgat în ambalajul în care vin mănuşile de la vopseaua pentru păr. P.S. Nu vreau să discut aici şi dezavantajele, ar putea fi offtopic sau chiar mai rău! :nevasta Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 26, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2012 hmm...am vazut eu cateva cutii cu inele care s-ar potrivi , dar cred ca e mai sigur daca dau 130 de lei pe o cutie de plastic decat sa ma ating de alea Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Sau: viewtopic.php?f=14&t=11301 Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 mda, dar te rup iar prețurile la plăcile de plastic/tablă/pfl/placaj...cei din București pricep să se asociază câte 2-3-4 să cumpere o foaie d-aia de vre-o 2 metri pătrați la circa 120-130 de lei, din care se taie cât vrea fiecare...deocamdată, zic că săpunierele ar fi o idee, mai sunt și ceva jucării pretabile, și ar mai fi cutiile ”pentru alimente”, alea care vin în set de 3 sau 4,în 3 mărimi, la vre-o 10-12 lei setul, și, la nevoie, tăvile de plastic chinezești...am mai văzut și niște ”funduri de tocat” din bambus, cică, groase cam de 3 cm, și de aproximativ 15-20 cmp, numai bune de ”fund de sursă” sau de ”amplificator cu lămpi” :Pchit că bambusul ăla nu rezistă foarte mult la căldură... Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Daca citeai,ai fi vazut ca sunt variante si variante. Si acceptabile ca pret (ba chiar ieftine!) Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 ... mi-e teamă că ai greșit linkul! Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Mult timp am avut un ceas cu afisaj led "incasetat" intr-o doza goala de bere. Sunt diverse modalitatile de incasetare a montajelor, depinde de imaginatia fiecaruia iar pentru pretentiosi de buget. Link spre comentariu
Ticu Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 @iuli09 ai grija la achizitionarea cutiilor, sa te interesezi si despre cum arata interiorul. Pe langa grosimea destul de mare a peretilor (uneori cu sant pentru garnituri de etansare), unele au "spatii interzise" pentru prinderea capacelor cu 3-4 suruburi care pot deranja montajul ce va fi introdus in cutie. Ideal ar fi sa vezi cutia, o poza sau un desen detaliat inainte de cumparare. Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Din pacate nu am posibilitatea de a vedea produsele decat , si asta in cea mai fericita situatie, in poze . Am gasit ceva ce mi s-a parut potrivit pentru ceea ce am eu nevoie si la niste preturi omenesti la unul la una dintre magazinele online de pe strada Maica Domnului . Cel cu nume de (fost) furnizor de servicii de telefonie mobila . Am comandat cateva cutii , acum astept sa vad daca vor ajunge si de-abia pe urma o sa pot spune cu adevarat daca sunt sau nu potrivite ... Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 La magazinul in cauza parca prezentau o schita a carcasei respective. (Nu la toate, doar la cele de dimensiuni mai maricele). Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 La magazinul in cauza parca prezentau o schita a carcasei respective. (Nu la toate, doar la cele de dimensiuni mai maricele).Scuze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum