Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cutii pentru montaje electronice

iuli09

Postări Recomandate

am vazut ,aici pe forum, cateva montaje in cutii de plastic care arata foarte bine ; am incercat sa cumpar astfel de cutii insa din doua incercari am avut doua nereusite ; desi furnizorii prezentau pe site cutiile respective ,acestea n-au fost livrate deoarece...nu erau pe stoc .Asadar , unde gasesc un magazin(online) care sa aiba PE STOC aceste cutii ? Voi de unde cumparati ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

9

• albasete

6

• Dr.L

4

• MifTy

3

Top autori în acest subiect

Sunt mai multe magazine in tara care au carcase/cutii din plastic si chiar aluminiu : c.o.n.e.xx, m.i.v.a.r.o.m., ad..electr.o.com, adel..ai.da, etc. Sau incearca pe allparts.ro

Link spre comentariu

Ai PM.

Atunci cănd fac montaje pentru mine folosesc tot felul de cutii şi recipiente, de la PET-uri de plastic la săpuniere.

De exemplu, o parteneră de viaţă aduce anumite avantaje. În poză este un programator pentru AVR-uri băgat în ambalajul în care vin mănuşile de la vopseaua pentru păr.

:dans:

Posted Image

P.S. Nu vreau să discut aici şi dezavantajele, ar putea fi offtopic sau chiar mai rău! :nevasta

Link spre comentariu

mda, dar te rup iar prețurile la plăcile de plastic/tablă/pfl/placaj...cei din București pricep să se asociază câte 2-3-4 să cumpere o foaie d-aia de vre-o 2 metri pătrați la circa 120-130 de lei, din care se taie cât vrea fiecare...deocamdată, zic că săpunierele ar fi o idee, mai sunt și ceva jucării pretabile, și ar mai fi cutiile ”pentru alimente”, alea care vin în set de 3 sau 4,în 3 mărimi, la vre-o 10-12 lei setul, și, la nevoie, tăvile de plastic chinezești...am mai văzut și niște ”funduri de tocat” din bambus, cică, groase cam de 3 cm, și de aproximativ 15-20 cmp, numai bune de ”fund de sursă” sau de ”amplificator cu lămpi” :Pchit că bambusul ăla nu rezistă foarte mult la căldură...

Link spre comentariu

Mult timp am avut un ceas cu afisaj led "incasetat" intr-o doza goala de bere. Sunt diverse modalitatile de incasetare a montajelor, depinde de imaginatia fiecaruia iar pentru pretentiosi de buget.

Link spre comentariu

@iuli09 ai grija la achizitionarea cutiilor, sa te interesezi si despre cum arata interiorul. Pe langa grosimea destul de mare a peretilor (uneori cu sant pentru garnituri de etansare), unele au "spatii interzise" pentru prinderea capacelor cu 3-4 suruburi care pot deranja montajul ce va fi introdus in cutie. Ideal ar fi sa vezi cutia, o poza sau un desen detaliat inainte de cumparare.

Link spre comentariu

Din pacate nu am posibilitatea de a vedea produsele decat , si asta in cea mai fericita situatie, in poze . Am gasit ceva ce mi s-a parut potrivit pentru ceea ce am eu nevoie si la niste preturi omenesti la unul la una dintre magazinele online de pe strada Maica Domnului . Cel cu nume de (fost) furnizor de servicii de telefonie mobila :ciuda: . Am comandat cateva cutii , acum astept sa vad daca vor ajunge si de-abia pe urma o sa pot spune cu adevarat daca sunt sau nu potrivite ... :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări