Vizitator TempestWolf Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Poate sa-mi spuna cineva daca detine un multimetru AX-176 si daca e bun/se ridica la specificatii? Pentru ca pare bun la raport calitate/pret si vreau sa iau unul... dar nu gasesc reviewuri deloc... (a, si daca ma poate lamuri cineva ce inseamna "sampling rate: 3x/s")... mersi Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Masoara si reimprospateaza afisajul de 3 ori pe secunda ... destul de bine ! Nu te lua dupa review - uri , pot fi subiective sau eronate , citeste specificatiile , interpreteaza - le si apoi ia o decizie ... ( o anumita rezerva se impune ... e o aparitie mai noua in evantaiul producatorilor de multimetre ... ) Link spre comentariu
Vizitator TempestWolf Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Masoara si reimprospateaza afisajul de 3 ori pe secunda ... destul de bine ! Nu te lua dupa review - uri , pot fi subiective sau eronate , citeste specificatiile , interpreteaza - le si apoi ia o decizie ... ( o anumita rezerva se impune ... e o aparitie mai noua in evantaiul producatorilor de multimetre ... )Mersi de raspuns... nu o sa ma iau complet dupa reviewuri, dar tot as prefera sa aud o opinie a cuiva care foloseste/a folosit unul... specificatiile sunt chiar bune in raport cu pretul, si din ce alte threaduro am citit am inteles ca sunt multimetre fiabile care respecta specificatiile, dar nu am gasit unul expre despre multimetrul asta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum