Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dovada accesare site + raspuns site

crocobaurul

Postări Recomandate

Vreau sa accesez un site WEB al unei institutii. Trebuie sa scriu o propunere si sa o trimit.Faza e ca dupa ce scriu si apas "Trimite" , site-ul da eroare. Daca nu o uploadez pe site (ca asa se practica acum) propunerea mea este considerata neeligibila !!!!!!!!!!!!Dar nu din vina mea nu o pot pune, ci din vina lor ! Faza e ca nimeni nu ma crede. Cum pot sa le dovedesc asta ?Am incercat sa accesez site-ul cu diferite browsere, si nimic.Am incercat de la alte calculatore si tot la fel face. Sugestii ? :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• __farad__

2

• crocobaurul

2

• one

1

• riderinblack

1

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru raspuns.pe pagina arata:"An error has occured - an error-report has been sent to the XXXXX"daca ceri detalierea apare....coldfusion.runtime.TemplateNotFoundException: File not found: /xxx.xxx at coldfusion.filter.PathFilter.invoke(PathFilter.java:90) at coldfusion.filter.ExceptionFilter.invoke(ExceptionFilter.java:70) at coldfusion.filter.BrowserDebugFilter.invoke(BrowserDebugFilter.java:74) at coldfusion.filter.ClientScopePersistenceFilter.invoke(ClientScopePersistenceFilter.java:28)........................si lista continua......Idea e asa : ce te faci cu o magarie ca asta ? De exemplu aplici pentru fonduri UE si nu le merge site-ul. Ei spun ca tu nu ai aplicat si NU te cred ca nu le merge sit-ul !?Cine ar putea sa certifice ca nu e vina ta ?

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Trimiti o scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau un mail certificat.Si prinscreenul daca il trimiti cu posta normala tot neoficial e si deci tot nu poti dovedi ca nu merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări