crocobaurul Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Vreau sa accesez un site WEB al unei institutii. Trebuie sa scriu o propunere si sa o trimit.Faza e ca dupa ce scriu si apas "Trimite" , site-ul da eroare. Daca nu o uploadez pe site (ca asa se practica acum) propunerea mea este considerata neeligibila !!!!!!!!!!!!Dar nu din vina mea nu o pot pune, ci din vina lor ! Faza e ca nimeni nu ma crede. Cum pot sa le dovedesc asta ?Am incercat sa accesez site-ul cu diferite browsere, si nimic.Am incercat de la alte calculatore si tot la fel face. Sugestii ? Link spre comentariu
__farad__ Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Trimite-le un print screen cu mesajul de eroare. Link spre comentariu
crocobaurul Postat Aprilie 26, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Multumesc pentru raspuns.pe pagina arata:"An error has occured - an error-report has been sent to the XXXXX"daca ceri detalierea apare....coldfusion.runtime.TemplateNotFoundException: File not found: /xxx.xxx at coldfusion.filter.PathFilter.invoke(PathFilter.java:90) at coldfusion.filter.ExceptionFilter.invoke(ExceptionFilter.java:70) at coldfusion.filter.BrowserDebugFilter.invoke(BrowserDebugFilter.java:74) at coldfusion.filter.ClientScopePersistenceFilter.invoke(ClientScopePersistenceFilter.java:28)........................si lista continua......Idea e asa : ce te faci cu o magarie ca asta ? De exemplu aplici pentru fonduri UE si nu le merge site-ul. Ei spun ca tu nu ai aplicat si NU te cred ca nu le merge sit-ul !?Cine ar putea sa certifice ca nu e vina ta ? Link spre comentariu
__farad__ Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Updatează-ţi versiunea Java şi mai încearcă o dată Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Filmezi desktopul. Daca nici asa nu cred ...... Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Trimiti o scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau un mail certificat.Si prinscreenul daca il trimiti cu posta normala tot neoficial e si deci tot nu poti dovedi ca nu merge. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 E de la scriptul lor. Ii suni si le spui sa il concedieze pe ala care se ocupa de site. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum