Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ML-1640 Samsung

Vizitator

Postări Recomandate

Imprimanta din titlu in urma unui upgrade de firmware nereusit a devenit ML-1660.Am incercat sa ii fac un uprgrade din nou cu cd-ul original dar imi apare mesajul "cablu usb intrerupt sau neconenctat".Are cineva vreo idee daca se mai poate face ceva in aceasta situatie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• seby19www

1

• Voltus

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

teoretic ar trebui sa il vada daca se tine apasat pe butonul de pe imprimanta si se descide imprimanta de la on/off. Ledul incepe sa clipoceasca si atunci se poate face un update de firmware.....dar nu cred ca va merge cu cd-ul original.....probabil ati dorit sa il faceti sa mearga fara cip si ati gresit versiunea de fix-are a firmware-ului, in loc de 1640 ati luat de 1660. deci va trebuie un fix de 1640 si poate e ok.

Link spre comentariu
Vizitator sorinmatei

La ML 1640 nu trebuie sa ii umbli la firmware, se "rezolva" problema chipului printr-o interventie (sunt) pe placa din spatele ei, de sub capac. Deci nu era cazul sa umbli deloc la acest lucru, pentru a face incarcarea mai ieftin. Daca ai gasit totusi firmware de 1640, pentru a face downgrade de la 1660, e bine sa fii f atent sa nu ai si alte aparate conectate prin usb la calculator.

Link spre comentariu
Vizitator sorinmatei

La refill am facut strap intre pinii 1-4 si a fost in regula.Dupa multe beri icon_jook s-a intamplat intamplarea :cry: ...oricum va multumesc pentru raspunsuri.

Nu dispera! Cauta pe la cei ce sunt in domeniu, poate gasesti o placa formatter pentru modelul asta. Din seconduri, la care se duc alte chestii. Poate vei avea o surpriza placuta. Nu va fi ieftin, dar ai sanse sa salvezi imprimanta.
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator Panterik

Cine ma poate ajuta si pe mine sa identific rezistori din imagine, imaginea e a placii inprimantei samsung ml 1640, am rugat pe cineva sa imi sunteze pinii sa resetez imprimanta si a vrut sa imi puna un fir sa ramana suntat dar a dezlipit un rezistor si nu stiu caracteristicile sa il pot inlocui. Multam de ajutor

post-51594-139829511091_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări