Vizitator Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Imprimanta din titlu in urma unui upgrade de firmware nereusit a devenit ML-1660.Am incercat sa ii fac un uprgrade din nou cu cd-ul original dar imi apare mesajul "cablu usb intrerupt sau neconenctat".Are cineva vreo idee daca se mai poate face ceva in aceasta situatie? Link spre comentariu
seby19www Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 teoretic ar trebui sa il vada daca se tine apasat pe butonul de pe imprimanta si se descide imprimanta de la on/off. Ledul incepe sa clipoceasca si atunci se poate face un update de firmware.....dar nu cred ca va merge cu cd-ul original.....probabil ati dorit sa il faceti sa mearga fara cip si ati gresit versiunea de fix-are a firmware-ului, in loc de 1640 ati luat de 1660. deci va trebuie un fix de 1640 si poate e ok. Link spre comentariu
Vizitator sorinmatei Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 La ML 1640 nu trebuie sa ii umbli la firmware, se "rezolva" problema chipului printr-o interventie (sunt) pe placa din spatele ei, de sub capac. Deci nu era cazul sa umbli deloc la acest lucru, pentru a face incarcarea mai ieftin. Daca ai gasit totusi firmware de 1640, pentru a face downgrade de la 1660, e bine sa fii f atent sa nu ai si alte aparate conectate prin usb la calculator. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 La refill am facut strap intre pinii 1-4 si a fost in regula.Dupa multe beri icon_jook s-a intamplat intamplarea :cry: ...oricum va multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Vizitator sorinmatei Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 La refill am facut strap intre pinii 1-4 si a fost in regula.Dupa multe beri icon_jook s-a intamplat intamplarea :cry: ...oricum va multumesc pentru raspunsuri.Nu dispera! Cauta pe la cei ce sunt in domeniu, poate gasesti o placa formatter pentru modelul asta. Din seconduri, la care se duc alte chestii. Poate vei avea o surpriza placuta. Nu va fi ieftin, dar ai sanse sa salvezi imprimanta. Link spre comentariu
Vizitator Panterik Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Cine ma poate ajuta si pe mine sa identific rezistori din imagine, imaginea e a placii inprimantei samsung ml 1640, am rugat pe cineva sa imi sunteze pinii sa resetez imprimanta si a vrut sa imi puna un fir sa ramana suntat dar a dezlipit un rezistor si nu stiu caracteristicile sa il pot inlocui. Multam de ajutor Link spre comentariu
Voltus Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Cred ca nu sunt rezistori ci condensatori . Ar tb sa mearga cu 10-100nF . Link spre comentariu
Vizitator Panterik Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 aha, multam de ajutor, eu credeam ca sunt rezistori, de amataor spre nestiutor. am sa caut sa cumpar si sa fac proba, daca nu poate gasesc o placa de la una prajita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum