Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Strungul meu CQ9318

goguboeru

Postări Recomandate

Am citit ce spune Bumbu de surub batut cu ciocanul.

Am cumparat acum un an o pompa sumersibila chinezeasca din aceea cu "surub" .

Ea isi face treaba saraca dar cand a trebuit sa o desfac sa ii schimb piesa de cauciuc

(uzata de nisip, put nou si pompa pusa prea la fundul putului) in care se invarte "surubul" care pompeaza apa,

am gasit ca 2 din cele 4 suruburi lungi ce fixeaza caracsa erau batute cu ciocanul deoarece erau prea lungi si nu strangeau.

Erau strambate ca sa fie mai scurte si doar astfel carcasa statea fixa.

Am cumparat bara filetata si am schimbat tot.

Deci e bine sa desfaci strungul cat de cat si sa verifici ca sa nu ai surprize sa se rupa ceva cand ai mai mare nvoie de el.

Link spre comentariu

Buna ziua tutror,

La strungul meu am avut din fabrica contorul de filete pus in bataie de joc pe strung. :tryre

A trebuit sa-mi fac singur o piesa de adaptare ca sa pot monta corect contorul de filete. Se pare ca nu e nimic nou la masinile chinezesti.

Cu stima

Link spre comentariu

Am citit ce spune Bumbu de surub batut cu ciocanul.Am cumparat acum un an o pompa sumersibila chinezeasca din aceea cu "surub" .Ea isi face treaba saraca dar cand a trebuit sa o desfac sa ii schimb piesa de cauciuc(uzata de nisip, put nou si pompa pusa prea la fundul putului) in care se invarte "surubul" care pompeaza apa,am gasit ca 2 din cele 4 suruburi lungi ce fixeaza caracsa erau batute cu ciocanul deoarece erau prea lungi si nu strangeau.Erau strambate ca sa fie mai scurte si doar astfel carcasa statea fixa.Am cumparat bara filetata si am schimbat tot. Deci e bine sa desfaci strungul cat de cat si sa verifici ca sa nu ai surprize sa se rupa ceva cand ai mai mare nvoie de el.

Ce mai face strunguletul ? A scos primul span ?
Link spre comentariu

"Atelierul" din boxa de la subsolul blocului l-am inchis de anul trecut de cand m-am apucat sa construiesc o casa.

Anul asta termin sper. A durat mai mult ca m-a apucat nebunia sa o fac singur fara nici un ajutor.

(vezi la : Amenajari casnice -Exterioare-"Casa de1000de euro) http://www.elforum.info/topic/101040-casa-de-1000e/page-3

Aici o sa mut tot intr-un atelier adavarat fara ghilimele.Si da am strunjit ceva cu el de nevoie, si sunt multumit de cum merge.

Acum este impachetat si asteapta transferul.

Dar este imperios necesara si o freza daca vrei sa construiesti ceva . Chiar ma gandeam la un FUS ca acum am loc.

Decat 1000euro pe o chinezarie de banc mai bine mai pui ceva si iei un FUS.

Editat de goguboeru
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări