florianmro Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 dupa parerea mea cred ca nu este vorba de un "pas " in sine ca doar nu este un filet , canalele sunt paralele ,aici tine de cata geometrie vede strungarul ca sa imparta spatiul corect (desigur un desen tehnic cu cote al profilului curelei ) si mai ales cata matematica stie ,cred totusi ca si cureaua l-ar fi ajutat foarte mult sa o aibe ca sa se verifice ,este important ca meseriasul sa inteleaga ce face poate e si o problema de comunicere la mijloc sau poate ca atat poate acest strungar.Oricum nu e o piesa usor de facut ,dupa ce iti pui strungul la punct sa incerci sa faci si tu una la fel. Link spre comentariu
sorin renato Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 " pasii " la curelele astea sunt standard, eu am facut o fulie din textolit si a iesit exact pe curea. http://img.diytrade.com/cdimg/624007/4529015/0/1193210187/Poly_V_Belts_Ribbed_Belts.jpg La fulia mea parca a fost pas de 3,56. Bineinteles, m-a ajutat enorm faptul ca am avut cureaua la indemana ca sa verific adancimea canalelor Link spre comentariu
goguboeru Postat Noiembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 "strungarul " a avut aceste schite .Ce Doamne sa-i mai fi dat ca sa o faca bine ?Si i-am scris ca este profil PJ Link spre comentariu
sorin renato Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Scris bine " strungarul". Asta cu siguranta. Eu nu sunt calificat strungar si totusi fulia mi-a iesit bine. Link spre comentariu
florianmro Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Atunci ,matematica e de vina ,a cam lipsit de pe la cursuri ,inseamna ca a invatat meseria dupa "ureche". Link spre comentariu
goguboeru Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Reducere la CQ : 1723 lei fara TVA cu tva 2085 lei Link spre comentariu
goguboeru Postat Decembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2013 La Multi Ani de ziua Romaniei ! Link spre comentariu
goguboeru Postat Ianuarie 1, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 La multi ani, cititorilor acestui topic ! Link spre comentariu
enjoy Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 La multi ani elforum! Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 (editat) Dupa mai mult timp revin la strungul meu.Am achizitionat doua comparatoare cu care intentionez sa verific jocurile/bataia axului principal acum dupa ce am schimbat rulmentii .Sunt curios daca ma incadrez ca in filmuletul de pe yt. Tot asa strunguletul a mai primit si inca cateva cutite de diverse forme cu pastila vidia. Sper ca in curand sa imi fac timp mai mult pentru el . Anul trecut am fost ocupat cu :vezi la Amenajari casnice/Exterioare /Casa de 1000euro Scuze pt off. Editat Martie 9, 2016 de goguboeru Link spre comentariu
florianmro Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Bine ai revenit cu subiectul .Sincer , este amuzant cum prezinti subiectul ,l-am gasit ca o mica aventura .Sper ca la final strungul tau sa produca si piese Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 14, 2016 Autor Partajează Postat Martie 14, 2016 Sa stii ca a crescut inima in mine cand am vazut ca si colegul care a cumparat unul mic ca al meu din Anglia a avut probleme cu roti din fonta fisurate. Incepusem sa intru la idei :doar eu am belele cu rotile ,doar mie imi strica piesele "strungarii'? Oi fi io nascut pe 13 dar nici chiar asa toate numai mie... Acum serios regret problemele colegului dar asta e problema se pare la marfa din China,CTC ul este relaxat Am oprit total lucrul la strungulet pt ca am blocat pivnita cu fel de fel deoarece m-am apucat sa construiesc o casa Am povestit ceva la topicul :casa de 1000 de euro. Cand o gat o sa am si eu un atelier mare si frumos. Dar mai cumpar si caut in permanenta accesorii si scule pt CQ Si sunt gata sa raspund la orice intrebare despre el. Scuzati va rog off topicul Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 17, 2016 Autor Partajează Postat Martie 17, 2016 (editat) E topicul lui asa ca ma simt nevoit sa rectionez : e muuult prea scump pt ce stie/poate sa faca. L-au vandut cu TVA la 1600 au saltat pe la 21 si acum ... Pacat ca era un strungulet cinstit si flexibil la modificari in bine. Editat Martie 17, 2016 de goguboeru Link spre comentariu
florianmro Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Eu la strung( CJ18 )am setul de roti pentru avans automat si filetare din plastic . As putea cumpara un set si din metal , initialeram sceptic in privinta lor insa in timp au dovedit ca nu sunt tocmai rele .Le pun si un pic de uleiCu CTC -ul la chinezi sunt intru-totul de acord Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 CTC la chinezi se pare ca are doar rolul de a verifica doar inventarul, surubul sa fie acolo chiar daca`i batut cu ciocanul! Grig P.S. Asta e pe bune , nu din auzite, noroc ca nu`i la strung, sau inca nu am gasit eu la strungul meu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum