Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Strungul meu CQ9318

goguboeru

Postări Recomandate

dupa parerea mea cred ca nu este vorba de un "pas " in sine ca doar nu este un filet , canalele sunt paralele ,aici tine de cata geometrie vede strungarul ca sa imparta spatiul corect (desigur un desen tehnic cu cote al profilului curelei ) si mai ales cata matematica stie ,cred totusi ca si cureaua l-ar fi ajutat foarte mult sa o aibe ca sa se verifice ,este important ca meseriasul sa inteleaga ce face poate e si o problema de comunicere la mijloc sau poate ca atat poate acest strungar.Oricum nu e o piesa usor de facut ,dupa ce iti pui strungul la punct sa incerci sa faci si tu una la fel.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Dupa mai mult timp revin la strungul meu.Am achizitionat doua comparatoare cu care intentionez sa verific

jocurile/bataia axului principal acum dupa ce am schimbat rulmentii .Sunt curios daca ma incadrez ca in filmuletul de pe yt.

Tot asa strunguletul a mai primit si inca cateva cutite de diverse forme cu pastila vidia.

Sper ca in curand sa imi fac timp mai mult pentru el .

Anul trecut am fost ocupat cu :vezi la Amenajari casnice/Exterioare /Casa de 1000euro

Scuze pt off.

Editat de goguboeru
Link spre comentariu

Sa stii ca a crescut inima in mine cand am vazut ca si colegul care a cumparat unul

mic ca al meu din Anglia a avut  probleme cu roti din fonta fisurate.

Incepusem sa intru la idei :doar eu am belele cu rotile ,doar mie imi strica piesele "strungarii'?

Oi fi io nascut pe 13 dar nici chiar asa toate numai mie... :nebunrau:

Acum serios regret problemele colegului dar asta e problema se pare la marfa din China,CTC ul este relaxat  :hamac 

Am oprit total lucrul la strungulet pt ca am blocat pivnita cu fel de fel deoarece m-am apucat sa construiesc o casa

Am povestit ceva la topicul :casa de 1000 de euro. Cand o gat o sa  am si eu un atelier mare si frumos.

Dar mai cumpar si caut in permanenta accesorii si scule pt CQ

Si sunt gata sa raspund la orice intrebare despre el.

Scuzati va rog off topicul

Link spre comentariu

E topicul lui asa ca ma simt nevoit sa rectionez : e muuult prea scump

pt ce stie/poate sa faca.

L-au vandut cu TVA la 1600 au saltat pe la 21 si acum ...

Pacat ca era un strungulet cinstit si flexibil la modificari in bine.

post-214327-0-35119200-1458246304_thumb.jpg

Editat de goguboeru
Link spre comentariu

Eu la strung( CJ18 )am setul de roti pentru avans automat si filetare din plastic . As putea cumpara un set si din metal , initialeram sceptic in privinta lor insa in timp au dovedit ca nu sunt tocmai rele .Le pun si un pic de uleiCu CTC -ul la chinezi sunt intru-totul de acord

Link spre comentariu

CTC la chinezi se pare ca are doar rolul de a verifica doar inventarul, surubul sa fie acolo chiar daca`i

batut cu ciocanul!

Grig

P.S.

Asta e pe bune , nu din auzite, noroc ca nu`i la strung, sau inca nu am gasit eu la strungul meu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări