DanuAL Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Multumesc! Latimea sinei este de 20mm si ''cutia''/senzorul care culiseaza are 75Lung./40lat. mm. Link spre comentariu
alin 105 Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Arata foarte bine dispozitivul de masurat cursa!Ce lungime are si cat a costat cu tot cu transport? Link spre comentariu
DanuAL Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Nea Alin, o fost la oferta inainte de sarbatori. Pretul final, cu tva cu tot o fost de 91.58ron. Nu stiu cum se calculeaza transportul ca am comandat mai multe. Coletul o avut cca. 50-55 kg si am platit 152ron transportul pana acasa. E prima experienta cu firma Uni-Max si nu-mi pare rau deloc ca am cumparat de la ei. Recomand!!! Link spre comentariu
alin 105 Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Hm. la 50 kg, 152 de lei transport e aproape gratis. Link spre comentariu
DanuAL Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Da, nu e exagerat deloc! Am platit aici(in tara) pentru un colet de 21kg - 70ron!Astept sa vad si parerea colegului @goguboeru, poate n-are ce face cu o rigla si vrea s-o vanda... Daca nu, atunci asteptam din nou reducerile pe uni-max. Link spre comentariu
goguboeru Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 In sfirsit am reusit sa-mi fac timp ieri sa ajung la banca sa achit comanda la cehi. Azi au dat Email ca Vineri pun marfa pe camion. Ultima data a ajuns marti sau miercuri ...nu mai stiu exact .Atasez un "crop" cu pretul "riglelor "si transport.In comanda mai e si o menghina pt masina de gaurit sau viitoarea freza :freaza:Eu achizitionez de la ei fara sa mai platesc TVA -ul lor. Link spre comentariu
DanuAL Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Eu achizitionez de la ei fara sa mai platesc TVA -ul lor. Le cumparati pe firma? Altfel nu-mi explic. N-am stiu ca n-ati dat comanda inca, ca ma bagam si eu in seama pentru inca o rigla.Am si eu o menghina d-asta mica. Initial am folosit-o la o freza de la proxxon, acum o folosesc la masina de gaurit MG13, si la frezat, pe aceasi masina. Apropo - un manual pentru masina de gaurit MG13, n-are nimeni? Link spre comentariu
goguboeru Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Da pe firma, iar legat de transportul Cehia -Buc , la usa mea aprox.50 Kg (CQ-ul si alte acareturi) a costat cam 150 Ron.Comanda am dat-o la sf lui dec. dar deabia acum m-am invrednicit sa o platesc (am profitat de cele 30 zile cat am termen in care mai pot face viramentul ) de ... timpul bata'l vina. Link spre comentariu
goguboeru Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Azi dimineata (miercuri) la 10 a sosit pachetul din Cehia.DRO lasa impresia de lucru bine facut. Iar pretul redus a fost foarte bun pentru ceea ce primesti. Modulul de afisare are posibilitatea de a fi, fixat pe o suprafata prin intermediul unuia sau a unei combinatii de 2 adaptoare unul metalic si unul din plastic . In plus acelasi modul are si 2 magneti puternici ce permit fixarea directa pe o suprafata metalica.Lungimea cablului de conectare senzor-modul afisare este de 142 mm, conectarea cu modulul de afisare facandu-se prin intermediul unei mufe tip mini USB.Lungimea totala a riglei este 400 mm . Din cate am observat banda din plastic negru de pe ea reprezinta zona ce este citita. Lungimea maxima citita cu sistemul original de fixare la capete este de de 320 mm. Poze am pus pe topicul dedicat DRO.Impreuna cu DRO am mai cumparat si o menghina de 100 mm pt masina de gaurit sau freza. Arata bine si e solid facuta , a costat 48,13 ron. Si chiar nu aveam asa ceva pt masina de gaurit de banc existenta.Lungimea menghinei este de 120 mm, latimea de 165 mm, inaltimea totala 60 mm, deschiderea falcilor maxim 105 mm.Distanta dintre centrele gaurilor(canalelor) de fixare este de 130 mmCateva poze cu menghinaMai mult pt strung nu am putut face din lipsa timpului. Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Pentru cei ce asteapta vesti despre cum merge adaptarea curelei PoliV. Nu am mai avansat cu nimic, nu am avut timp sa ma ocup de strungulet . Acum stau de cateva zile pe acasa dar sunt gripat si nu imi permit sa cobor in pivnita(frig) sa mai surubaresc la strungulet. Am mai stat pe PC, pe forum am mai pus pe topicul de la MD 65 niste info ce stateau degeaba la mine.Sper sa nu va suparati de aceasta interventie off topic.Si o veste rea, CQ ul e iar scump la cehi e 21 fara tva si 26 cu tva, poate de Paste sa avem ceva reduceri... Link spre comentariu
78ATI Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Multumesc! Latimea sinei este de 20mm si ''cutia''/senzorul care culiseaza are 75Lung./40lat. mm.Buna ziua!O intrebare legata de acest DRO: Lungimea 150mm (ceea ce scrie pe site) reprezinta lungimea integrala a riglei, sau lungimea ce o poate masura? (lungimea riglei fiind mai mare de 150, cu x mm pentru a permite prinderea). As vrea sa fac o simulare si nu stiu daca din cei 150mm se mai pierde partea de fixare sau nu! Link spre comentariu
DanuAL Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 150mm reprezinta lungimea pe care o masoara. Rigla in sine este mai mare, dar nu am posibilitatea sa o masor acum. Tin minte ca am miscat senzorul dintr-o parte in alta si imi arata ceva de genu ~152-153mm - intre punctele extreme de prindere! Eu am reusit pana la urma sa rup menghina in timpul frezarii ... Cred ca de la vibratii. Oricum, acum caut o menghina de FREZAT! Si tot acum, in timpul cautarilor, observ ca este mentionat la acest timp de menghina de ''precizie'', ca se foloseste la masiniile de gaurit. Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Sistemul de prindere foloseste cate 1 cm la ambele capete. Fata de valoarea care este data de ei cu ceva migaleala mai castigi 1 cm . Daca vrei poze cu sistemul de prindere te rog sa spui si am sa pun.Mai multe info despre DRO -ul de mai sus am pus si eu pe topicul DRO. Si parca era mai potrivit topicul DRO pt probleme de DRO...PS, Pentru DanuAl . Unde s-a rupt menghina ta ? Unde anume a cedat ? Link spre comentariu
DanuAL Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Chiar langa surubul de strangere. Greseala, ca de obicei, imi apartine. Am strans piesa in menghina in timpul frezarii, si se poate, cred eu, ca din cauza vibratiilor sa imi fi permis sa strang mai mult decat normal. Am tras 2 linii pe poza unde s-a rupt menghina pe care am incercat s-o sudez... N-arata bine sudata si parca nu mai e menghina. Am vazut azi 2 menghine pentru freze/frezare, dar pretul lor e ''brutal'' (800-1000ron)! Mai cautam. Link spre comentariu
goguboeru Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 De aproape doua-trei luni am dat disparute fuliile pt cureaua Poli-V, nou achizitionate... Cand am avut timp sa lucrez la strungulet nu am avut fuliile, rezultat : pauza de lucru la strungulet . Acum am reusit sa dau de ele (cea mare era in masina intr-una din cutiile ce le are prin bord si intre scaune, iar cea mica pe birou :cry: ) Asa ca pasul urmator este sa fac un nou ax secundar pt fulia mare, cea care are gaura mai mare decat diametrul axului .Oscilez de a achizitiona un ax de la Dnl.Vasile si sa ii fac doar canalele de pana si inca cateva prelucrari ( gauri filetate in cap si un canal pt o eclisa) sau sa fac unul de la zero la Aversa. Cele de la Dnl.Vasile sunt rectificate si de buna calitate dar sunt la cota exterioara cu cota interioara a rulmentilor. Ar trebui ajustate in zona rulmentilor ca sa permita montarea lor. Plus ca mai am nevoie de niste modificari ale fuliilor. As vrea sa fac toate prelucrarile intr-un singur loc. Nu stiu inca daca la Dnl.Vasile se pot face.O sa iau legatura cu dansul cand am sa termin schitele axului si a modificarilor fuliilor, ca sa am o baza de discutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum