Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schimbarea monitorului incorporat in bord!!!

Vizitator ceachi

Postări Recomandate

Vizitator ceachi

Se poate schimba monitorul incorporat in bordul unui OPEL ASTRA NEW asta este monocrom (galben) vreu sa pun un monitor color de 7' Daca aveti vro idee va rog spunetimi si mie!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Abram Burel

1

Vizitator ceachi

Chiar nu stie nimeni?Practic am un monitor monocrom din fabrica care imi afiseaza diverse chestii de la climatronic radio cd data ora........Eu intrebam daca pot sa il schimb cu unul color si eventual sa pun tv tuner!Se poate sau nu sa imi afiseze noul monitor si comenzile de la climatronic radio si alte cestii?

Link spre comentariu

De fapt, nu ai un "monitor", ci un "afisaj". Aparent nu e mare diferenta, dar luat la bani marunti poate genera multe probleme.De exemplu, nu cred ca ti-ai puta imagina ca poti vedea filme pe "monitorul" (de fapt afisajul) actual. Din fericire, invers, cel putin teoretic, se poate.Din pacate, nu direct. Va trebui sa inventezi un dispozitiv care sa preia informatia de la computerul de bord (daca poti face rost de schema, te vei lamuri macar in linii mari despre ce e vorba) si sa ti-o arunce catre... monitorul tau (probabil printr-o interfata video oarecare).Poate mai interesant ar fi sa ai informatia aia pe... parbriz (parere strict de sofer).

Link spre comentariu
Vizitator ceachi

Nefiind vorba decit de consum data ora aer conditionat nu cred ca e necesar sa le vad pe parbriz.Eu vreau sa imi montez in locul displeiului un monitor color .Stie cineva daca exista vrun atelier in Romania unde sa pot face chestia asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări