csopike Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 salutare,am o problema,am achizitionat doua telefoane,un nokia n95 si un lg gt505 ambele au wireles, internet am de le romtelecom cu router wireles,problema este ca imi pica netu cand intru pe youtube de pe telefone,dar doar cand dau sa deschid videoclipul,adica daca intru pe youtube si nu dau "click" pe nici un videoclip totul este ok,dar cand dau "click" pe careva videoclip mi se sting toate ledurile de la router,ca si cand l-as reseta sau l-as scoate din priza,la fel face cu ambele telefoane, dar pe laptop merge youtube fara probleme,si am avut de curand un htc cu care mergea youtube fara probleme, este din cauza sistemului de operare? htc-ul si laptopul au windows,sau sa fie setarile de la router? mi se pare ciudat pentru ca ii pica si curentul la router,absolut tot. chiar nu stiu ce are... va rog sa ma ajutati daca stiti. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 ce viteza ai prevazuta in contract? posibil sa ai setarile routerului sau ale modemului necorespunzatoare.. ce model de modem ai? Link spre comentariu
csopike Postat Aprilie 25, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2012 salut, router smarbox hg655b,viteza nu stiu cat am, este prin adsl, dar mi se pare ciudat, de ce merge pe laptop si pe htc si pe nokia si pe lg nu merge? si nu pica doar netu,pica curentul de la router,cand imi pica netu se stinge doar ledul de la net/semnal, dar cand intru de pe tel pe youtube imi pica curentul la router. Link spre comentariu
Ghiurcuta Bogdan Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Aşa imi face si mie,modemul îi vinovat(porcărie ala romm telecom)Telefon: Sony Elm j10i2 Link spre comentariu
csopike Postat Aprilie 26, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2012 aha,deci eu practic ar trebui sa schimb modemul? adica sa ii chem pe ei sa imi schimbe modemul,nu? dar daca imi aduce tot modem din asta? nu am facut nimic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum