Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11ak46 tras in banda

NICA

Postări Recomandate

va salut,am un 11ak46 ALBA TVD 3455 cu dvd venit din Anglia.are tuner normal cu cele 3 benzi si receptioneaza bine dar fara sunet.filtrul z401 este de 6 mhz si fus j1956m.am schimbat filtrul cu 5,5 si peste el 6,5 iar fus am pus ceva din alt sasiu care mergea.cred ca pe deasupra mai trebuie schimbati ceva biti in service ? la norma afiseaza doar "I" fara a se putea schimba.

Link spre comentariu

Hristos a inviat !! De la mine aveti service manual,dati un click aici : http://elektrotanya.com/roadstar_11ak46 ... nload.html .

Eu asi zice ca sa ne atasati dump-ul tv-ului ca poate asa va putem ajuta sau spuneti-ne ce procesor are acest tv-u ca sa va dam un alt dump pentru el.

Pana una alta incercati cu acest dump atasat de mine mai jos,dar eu asi zice ca sa rescrieti alta memorie ca sa ramana cea originala intacta.

Asteptam !!

Link spre comentariu

va salut,am un 11ak46 ALBA TVD 3455 cu dvd venit din Anglia.are tuner normal cu cele 3 benzi si receptioneaza bine dar fara sunet.filtrul z401 este de 6 mhz si fus j1956m.am schimbat filtrul cu 5,5 si peste el 6,5 iar fus am pus ceva din alt sasiu care mergea.cred ca pe deasupra mai trebuie schimbati ceva biti in service ? la norma afiseaza doar "I" fara a se putea schimba.
da,trebuie umblat si in service la OP2,Bit 3 din 0 in 1 pentru B/G,Bit 4 din 0 in 1 pentru D/K,
Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

salutare! am intrat in service menu..dar nu am putut rezolva mare lucru. modificand bitul pentru BG , nu se aud altceva decat pureci. si pe DK lafel. as rescrie o memorie noua, dar am ceva probleme cu pc si nu am cum sa programez momentan. are cineva o lista cu setarile pt acest sasiu ? sau unde as putea gasi.. ?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Scrie aici ce biti trebuiesc modificati:

da,trebuie umblat si in service la OP2,Bit 3 din 0 in 1 pentru B/G,Bit 4 din 0 in 1 pentru D/K,

salutare! am intrat in service menu..dar nu am putut rezolva mare lucru. modificand bitul pentru BG , nu se aud altceva decat pureci. si pe DK lafel. as rescrie o memorie noua, dar am ceva probleme cu pc si nu am cum sa programez momentan. are cineva o lista cu setarile pt acest sasiu ? sau unde as putea gasi.. ?

Sau cu bitii nu merge?

Filtrul Z401 nu are treaba cu sonorul,este filtrul rejector al fi sunet din cvbs.

STV224X se poate trage si cu convertor,cu firul in/out pus pe pin 13 al stv,dar nu oricum:

-daca din soft STV e setat pe 6.0 se monteaza filtru tip anglia(ia 5,5 si 6,5 si converteaza in 6,0)

-daca din soft STV e setat pe 5,5 atunci merge cu modul bistandard clasic

-daca fus e de tip Jxxx,nu se schimba.

Daca e varianta stereo cu MSP ,iar merge si asta cu convertor.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări