radu42 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Salut ! Caut diode varicap de capacitate mare betaB313,413...etc.Multumesc Link spre comentariu
bobo_romania Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 ceva diode de capacitate mare gasesti prin receptoarele auto cu sinteza.sunt vreo 2 bucati. eu am gasit si le-am pus la incercare..merita Link spre comentariu
radu42 Postat Mai 7, 2012 Autor Partajează Postat Mai 7, 2012 Am gasit ....multumesc de sfat ! Link spre comentariu
Yo4You Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Puteti folosi diode zenner pe post de varicap dz3v3 5v6 , vedeti ca au capacitate foarte mare peste 1nf , insa nu se recomanda a se folosii la frecvente mai mari de 10mhz. Link spre comentariu
radu42 Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 Daca ar fi asa simplu ... am gasit vreo 6 buc pe niste placi de cass mai vechi.Trebuie sa mai fac niste vizite pe la Obor !Hi !!! Link spre comentariu
bobo_romania Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Ma bucur ca sfatul ti-a fost de ajutor,eu le-am folosit intr-un fll atat pe partea de comanda cu microcontroler cat si pe partea de acord manual.Datorita capacitatii mari, banda de frecventa era de cativa Mhz.73! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum