remus68 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 OP177 e cîştigătorul, fiind net superior ca performanţe De ce? Pentru ca are un zgomot la intrare de 118nV, adica de 23 de ori mai mare ca un NE5532?Pentru ca are un SR de 0,1V/us, adica de 90 de ori mai mic decit NE5532? Link spre comentariu
Vizitator cata_cata Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 salutare. as dori sa schimb JRC 4560DX dintr-un amplif onkyo cu ceva mai bun,sau mult mai bun. ceva variante?? ms Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Nu cred ca ar trebui schimbat. Inlocuirea lui nu va conduce la imbunatatirea auditiei. Link spre comentariu
Vizitator cata_cata Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 momentan am schimbat cu opa 2137pa. nu cred ca s-a schimba ceva. ma gandeam ca poate e ceva mai "smecher". defapt stresul meu e (desi cred ca n-ar trebui sa fie) ca alimentarea este de +- 22.5v , iar opam-ul vechi ,cat si cel nou,cat si altele au max +- 18v . vad ca ne5532 are pana la +- 22 v Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Dacă e aşa de mare stresul, se pot monta diode zener de 15V şi rez de balast pe alimentările integratului.Ce amplif e mai exact? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 OP177 e cîştigătorul, fiind net superior ca performanţe De ce? Pentru că-i e lene să se uite în parametrii din foile de catalog. Link spre comentariu
Vizitator cata_cata Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Dacă e aşa de mare stresul, se pot monta diode zener de 15V şi rez de balast pe alimentările integratului.Ce amplif e mai exact?A-8780 Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 În mod sigur 4560-DX are caracteristici mai largi decît 4560 simplu. Lasă-l în pace. Link spre comentariu
liviu_h1 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 De ce? Pentru că-i e lene să se uite în parametrii din foile de catalog.da, iar tu te-ai uitat si nu te-ai uitat bine, din moment ce remus te-a corectat. nu stiu de ce ai raspuns daca nu ai raspuns corect. eu poate ca am intrebat de lene, as cum ai afirmat mai sus, dar la tine nu vad rostul raspunsului, din moment ce nu este bun.cine stie ce foi de catalog ai consultat. sau poate tu de lene sa te uiti, ca tot ai deschis subiectul asta, ai scris la nimereala, doar pt ca are prefixul..OPA Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Vezi că nu era greu?Intenţionat am fost troll, pentru că sînt sătul de întrebări „am un tranzistor din radioul lu' bunica, cum pot să-mi fac un amplif de 500W cu el?” Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Integratele nu se inlocuiesc dupa ureche.Crezi ca ce de la onkyo nu-si permiteau sa o faca si singuri?Operationalele nu sunt doar niste concepte cu performante mai bune sau mai rele.Fiecare isi are locul lui dupa cum fiecare ascultator are urechea lui.Ce-ar fi sa puneti operationale cu 2000v\us pe calea de semnal af doar pentru ca sunt foarte rapide sau operationale cu 0.5 uv zgomot pe intrare pe cale de semnal de linie, doar pt ca au zgomotul foarte mic? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Am nevoie de un operational dublu in capsula dip 8 cu nivelul de zgomot foarte mic <=1 nV/sqrt(hz);<=0.5 pA sqrt(hz)Momentan folosesc lm833... am incercat si lm4562 dar se aude clar faptul ca este mult mai zgomotos(1.5pA fata de 0.7 la lm833).Impedanta de intrare este relativ mare(32kohm).Aveti vreo idee ce as putea folosi...eu nu am gasit deocamdata nimic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum