Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre brum!

Vizitator gabis

Postări Recomandate

Vizitator gabis

Salut!Am nevoie de un sfat in ce priveste folosirea unui amplificator Kenwood,2x40W,ca amplificator pentru vioara electrica(80W)!Am mai multe intrari,tunner,aux,phono si 2 intrari tape in spate(RCA),si o intrare microfon in fata(jack gros,mono).Am incercat intrarea de microfon si tunner,calitatea lasa de dorit,la intrarea de mic.are brum deranjant,iar la tunner se aude incet si...prost.Se poate face o adaptare,un preamplificator,ceva...mai ales ca folosesc si cateva efecte(wah-wah,reverb),fiecare din acestea adaugand un plus de zgomot...!Din ce am observat pe net si scena,profesionistii folosesc amplificatoare de mare putere la nivel minim,adica la un amp. de 400W,,maxim la nivel de 80W!!!Daca ar trece de jumatate volumul,ar avea si ei brum,oricat de bun si scump ar fi amp-ul!!!???Multumesc anticipat pentru rabdare.GS.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

N -am inteles ce-i cu 80w la vioara.Pe intrarea de phono ai incercat?Zgomotul poate veni de la diza viorii,cablul de legatura sau chiar pozitia ei fata de boxa daca are doza magnetica.

Link spre comentariu

E aceeaşi problemă cu chitara electrică, ai nevoie de un amplif specializat, cu cele de casă nu faci nimic.80W ptr un instrument? Dai concert în sală. Dacă e ptr repetat acasă, maxim 5W e suficient.

Link spre comentariu

Eu am folosit chitara electrica inclusiv bass pe statie de casa.Pentru intrarea am folosit un mixer audio si chitara am cuplat-o la intrarea de microfon.E adevarat ca conteaza foarte mult calitatea difurilor(dar asta nu din punct de vedere al zgomotului de fond)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări