Vizitator netics Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Va salut.Eram in Oradea, pe langa parcul Petofi (pentru cunoscatori) si scanam 446.000 - 446.100. Am receptionat pe 446,100MHz un apel telefonic, dar numai la un capat (desi initial auzisem si cum a sunat). Practic, am auzit ca suna ceva, am dat hold la scanner si am inceput sa ascult. Apoi a raspuns cineva si se auzea doar o singura voce, cealalta voce nu o auzeam. Ce a fost asta? De ce pe banda 446,1?Interesant (dar nu stiu daca si relevant) de mentionat e ca sediul SRI in Oradea e langa acel parc. Link spre comentariu
pisoiu Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Multe familii folosesc emitatoare-receptoare PMR pentru a monitoriza camera copilului. Daca sta cineva langa emitator cand ii suna telefonul, exact asta auzi.Si eu baleiam aiurea canalele pmr acum ceva timp iar cand am trecut pe langa un cabinet medical, surpriza, am receptionat conversatia (confidentiala) medic-pacient. Link spre comentariu
Vizitator netics Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Da, am intalnit si cazuri de emisie din camera copilului (sau dintr-o camera oarecare, nu inteleg ce era acolo. parca la un moment dat auzeam si ceva gemete, or fi fost de copil.. sau nu). Dar cazul asta chiar mi s-a parut interesant, il auzeam ca si cum ar fi vorbit la telefon (deci emitatorul PMR montat la receptor, dar nu auzeam microfonul/vocea celui care emitea). Link spre comentariu
pisoiu Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Emitatoarele pentru supraveghere au amplificarea pe microfon destul de mare, asa ca e posibil sa se auda bine chiar daca persoana sta mai departe de el. Sau poate avea cine stie ce ciudatenie de telefon fara fir, ca astea mai noi merg in alte frecvente (DECT). Link spre comentariu
costelusss Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Ai receptionat un canal de voce de la repetorul de trunking al societatii electrica.Se auzea doar intr-un singur sens pentru ca,fiind vorba de un repetor comunicatia este semiduplex .Tu ai auzit doar emisia repetorului! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum