Vizitator livisor94 Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Buna ziua, Intamplator am vazut un video pe youtube cu un tip folosind un skateboard electric: M-am gandit ca ar fi interesant sa ma apuc sa fac unul singur considerand ca pretul unuia de pe net este exagerat(535$).As vrea sa stiu daca imi recomandati sa folosesc un motor existent de la alt aparat sau sa iau la mana a 2-a.De asemenea desi bateriile lithium sunt cele mai bune in materie de marime si capacitate sunt si foarte scumpe...exista vreo alternativa rezonabila? niste specificatii ale motorului folosit pentru cele de pe net(24V 6AH) am gasit aici: http://www.metro-board.com/motorized_po ... ations.htm De asemenea un video cu un skateboard electric facut de cineva acasa: Multumesc pentru rabdare si astept niste raspunsuri utile Link spre comentariu
Mindware Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 ...bateriile lithium sunt cele mai bune in materie de marime si capacitate sunt si foarte scumpe...exista vreo alternativa rezonabila?Nu. Link spre comentariu
Vizitator livisor94 Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 ...bateriile lithium sunt cele mai bune in materie de marime si capacitate sunt si foarte scumpe...exista vreo alternativa rezonabila?Nu.Multumesc pentru raspunsul util. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum