rvrazvan Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 cred ca am gasit ce cautam!!!! ce ziceti de asta? http://www.prescomaudio.com/webadmin/do ... cd10fe.pdf in special dl noobosound?avand in vedere ca nu are diafragma metalica...eu il recomand ! Link spre comentariu
Noobsound Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 nici unul dintre driverele mentionate mai sus nu au diafragma metalica. In materie de boxe de sonorizare cred ca e doar un MIT ideea ca boxele cu diafragma metalica suna metalic sau oricum altfel decat natural iar cele cu diafragma mylar suna natural si placut. Sunt prea multe drivere care sustin ceea ce am scris eu. Legat de acel driver .. eu unul nu l-am folosit dar .. nu vad nici un motiv pentru care nu si-ar merita acei bani. O sa iti zici in gandul tau... " daca un driver de 45 euro suna asa.... oare cum suna cele de 100+" E un driver produs in Spania de o firma foarte renumita pentru drivere excelente. Citeste forumuri de profil din afara Ro si o sa vezi constructii DIY facute de adevarati profesionisti cu drivere BEYMA de sute de euro. Singurul inconvenient legat de acest driver ar fii experientza inexistenta cu ele a userilor de pe forumuri. In cazul unui selenium d220ti ai putea cere eventuale variante de filtre, desii ma indoiesc ca sunt multi utilizatori care incearca altceva decat o schema de pe forum. Link spre comentariu
arcgotic Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Cornellius, vezi topicul Econowave de pe forumul audiokarma. E, cred, ceea ce cauti.Bafta! si sa ne prezinti produsul cand e gata. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Nu stiu ce au facut aia de pe forumul respectiv dar unii cam abereaza sau nu se pricep in a face filtre pasive: The D220i compression driver is quite nice. At low to moderate volumes it's like listening to a ribbon driver - that same distortion-less character. But it gets hard-sounding when you turn up the volume. E clar ca nu l-a folosit cum trebuie daca spune asa ceva. Sansele sunt mari sa o dai in bara ca e din categoria driverelor mofturoase care nu merge sa le filtrezi oricum doar sa iasa graficul drept. Cu alte cuvinte nu orice habarnist poate implementa un filtru si in nici un caz unul calculat pe lalena.com. Link spre comentariu
corneillus Postat Aprilie 29, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2012 gata, azi am trimis mail cu comanda pentru 2 bucati beyma cd10fe, si mi-au spus ca monentan nu mai au pe stoc ca nu fac fata cu productia fata de nr cererilor!!!!!o sa ajunga pe stoc cam la jumatatea saptamanii si spre sfarsitul saptamanii o sa le am probabil (sper) in posesie. i-am spus ca am vrut sa iau initial d220 ti si mi-a zis ca o sa am o surpriza cand o sa le probez, ca o sa se auda mult mai bine... ramane de vazut. si surpriza, cand am intrebat de taxe de transport, s-a oferit sa mi l-e trimita gratis!!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Nimic nu este gratis... Link spre comentariu
corneillus Postat Aprilie 29, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2012 posibil... conditia a fost sa le ridic personal de la sediul firmei de curierat. Link spre comentariu
alex tm Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Multe site-uri online expediaza gratuit daca depasesti o anumtia suma stabilita de ei.Deci nu e mare chestie..Banuiesc ca driverele costa peste 100 euro amandoua si atunci iti dai seama ca ti le trimite! Link spre comentariu
LUCI Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Subscriu.Si sa nu aud ca zice cineva ca transpotul e mascat in pretul produselor.Ca de unde am cumparat eu era cel mai mic pret la care se gasea acel produs in romania si era si transportul gratuit. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Ești prea naiv dacă crezi ca cineva îți trimite moka ceva....Va meritati soarta ...Ati ajuns ca pensionarii , care cumpara orice dacă la intrare scrie mare PROMOTIE...sau moka .Dacă Beyma avea produse de înaltă calitate , ii cumpara JBL cu fulgi cu tot ...dar alegerea a fost Selenium !Credeți ce doriți...pe banii vostri !!! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Nu inteleg de ce nu se discuta la obiect, si anume, care suna si care nu suna. Sincer mi se pare riscant sa alegi niste difuzoare despre care nu stii nimic in loc sa alegi ceva despre care ti s-a confirmat ca sunt ok.E cam aiurea sa invoci motive comerciale pe un forum DIY. Pana la urma conteaza sa iei un difuzor cu care sa faci un cazan cantator, nu sa preiei distributia.Daca e pana acolo JBL a facut o miscare ca si eminence cand s-a mutat in China. Reducere de costuri.Oricat de mare ar fi criza, spaniolul tot mai multi bani cere decat brazilianul. Sau poate le-a placut mai mult portugheza sau femeile de acolo.Who gives a f**k?Mai ramane sa inceapa alta discutie de genul cel mai bun raport calitate pret despre tot felul de chestii ieftine. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Absolut corect . Cat dai , atat face......nu poate exista calitate la bani putini ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Daca tot vrei calitate, mai pui ceva banuti in plus, si iei D2500Ti de la selenium. Este un difuzor foarte liniar, si rezista extraordinar de bine, conditia sa-l tai de pe la 1,8Khz in sus. Asculta-l in actiune, nu inainte de a alege 720p la youtube: Ai aici D2500Ti-Nd - Rev. 02 - 10/08 pdf-ul, unde vezi si raspunsul in frecventa. Eu unul am asa ceva in satelitii mei, si sint ultramultumit! Inainte in sateliti era DH3, Electrovoice, original, un driver foarte bun, si cu SPL mare, insa slabut la peste 14Khz, si cu o cocoasa mare pe la 2,5-3Khz, frecventa ce place foarte mult lautarilor pentru ca "are prezenta pe voce"... Fa o comparatie intre grafice http://www.latronix.ru/SecondHand/DH3-2010A.pdf http://www.selenium.com.br/site/assets/ ... Manual.pdf P.S: il poti intreba si pe Victor (hpavictor) cum suna satelitii mei. Link spre comentariu
alex tm Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Ca off topic:hpavictor eu am comandat de pe un magazin online ceva in valoare de 16 lei mi l-au trimis gratis prin curier.Iti dai seama ca eu sunt naiv si ca ei au bagat banii de transport in valoarea produsului.NU dau numele magazinului sa nu fac reclama! Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Daca ai stii cate parale dau eu pe afirmatii ca cele facute de tine.........Nu vreau sa par mistocar , pur si simplu nu cred ca exista ieftin si bun ! Pomana , da , aia exista . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum