hpavictor Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Este normal sa nu va convina ca Mircea se protejeaza de atacurile unor posibili ignoranti ........fiecare dintre voi aveti interese , orgolii , sunt chestii lumesti acceptabile .Dar asta nu inseamna ca difuzoarele respective nu sunt foarte bune , ca doar nu le-a produs cineva entuziast si necunoscator , acasa , pe tocatorul din bucatarie . Vorbim de o firma de profil , cu un volum foarte mare de vanzari . Dar si calitate deosebita , altfel nu aveau vanzari ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Pacat , eu am incercat sa scot in evidenta ca produsele respective nu au legatura cu simpatiile sau antipatiile din Romania . Dar tu ma jignesti fara motiv.......fii mai rezervat , eu nu am nimic de impartit cu nimeni , nu am interese economice . Am doar puncte de vedere pe care le exprim liber , ca de aia e forum . Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Personal eu nu cred ca ai auzit vreodata nici unul dintre BMD-uri dar iti place sa vorbesti aiurea crezand ca astfel te razbuni pentru faptul ca ai fost eliminat din comunitatea poweraudio.ro. E un forum tehnic, parerile personale, mai ales cele pe langa subiect nu prea au relevanta, eventual la sectiunea "Crasma".Cbi si-a prezentat parerea dupa ce au ajuns pe la el niste boxe cu filtre scoase fix de biroul tau de proiectare. Si omul nu a venit cu ele la CBI de "bine" ce sunau! LA fel si Dacian la mine, in ambele variante primite. Nu am de gand sa continui balacareala in acest stil de prost gust. DAca vrei da argumente, daca vrei sa te faci de cacao ramai la atacuri la persoana si urla tare tot felul de minciuni, poate poate crede careva.IAr despre comunitatea respectiva( formata din oameni care obtin puteri fabuloase dintr-o pereche de finali sau SR-uri care variaza cu frecventa) nu e deloc un capat de tara daca esti exclus. E chiar benefic.Pe langa asta din cate stiu CBI nu a fost eliminat, a renuntat sa activeze.Eu am ales un stil mai direct, dupa ce mi-am revizuit parerea in fiecare din posturile mele.PT Victor:Victor, serios, apreciez aportul tau la acest forum, dar in cazul acesta nu ai dreptate. INITIAL nu l-a atacat nimeni pe marele inginer, doar el se simte lezat ca nu e mai pupat in dos oriunde isi arata prezenta si tranteste afirmatii nefondate. Dupa cum poti observa CBI nu i-a adus vreo acuza, doar a afirmat niste chestii verificate personal si verificabile. Nu a precizat nicidecum ca ar fi vreunul din difuzoare prost.LA fel a sarit si DNA la beregata cand s-au semnalat unele inconsistente in catalogul unor difuzoare. Fiecare cu stilul sau, dar ca sa treci de la discutii tehnice la atacuri la persoana ti se pare ok?Nu iti seamana a Leco care urla ca avem ceva cu el cand de fapt noi doar ii atragem atentia ca nu masoara bine ceva?Stilul acesta nu duce la nimic bun pe forum.Si nu inteleg de ce il faci pe CBI posibil ignorant. Cred ca sunt putini (din numarul total) pe forum care sa aiba cunostiintele lui in a proiecta boxe. Fie aici, fie in comunitatea preamarita. E ca si cum te-as face eu un posibil militian care te opreste fara motiv, te cauta si de hibele care nu le ai si la sf te amendeaza fie ca ai sau n-ai basca.Ti-ar pica bine, nu?Tragaciu, te rog inceteaza.Pana una alta asteptam sa vina CBI sa faca curat. Link spre comentariu
LUCI Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Nu inteleg de ce va atacati in halu asta domnule hpavictor,la cate jigniri ati adus pe toate forumurile unde activati, e si normal sa existe o tensiune acumulata si lumea sa atace inapoi.Iar reactia lui Mircea a fost efectiv cretina.Adica vine si sustine ca un produs e cel mai bun,ever.Dar daca i se cere sa argumenteze tehnic sare de cur in sus.Si la subiect.Faptul ca o firma produce Oem pentru un mare integrator asta nu inseamna automat ca ce se vinde la bucata e acelasi lucru.In al doilea rand , chiar daca produsele sunt identice cu se afla in boxe'' hi-end de la turbosound'' fac pariu ca putem numara pe degete oameni care pot face sa sune la fel sau macar pe aproape. Sunt pline forumurile de lazi triste cu sunet de toata jena cu difuzoare superperfomante de la tot felu de firme. Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 ce-ar fi sa nu vorbesti degeaba si sa-ti faci singur testele de THD si ce mai vrei tu acolo. Daca vrei ti le fac eu, insa iti voi emite factura pentru servicii de expertiza. eu nu traiesc din comertul cu difuzoare. Domeniul meu de activitate este "birou de proiectare". Difuzoarele pe care le comercializez sunt un serviciu adus comunitatii DIY, asa ca nu dau doi bani pe parerea ta de "mare smecher". daca cumperi, bine, daca nu cumperi tot bine. Personal eu nu cred ca ai auzit vreodata nici unul dintre BMD-uri dar iti place sa vorbesti aiurea crezand ca astfel te razbuni pentru faptul ca ai fost eliminat din comunitatea poweraudio.ro. din acest motiv am si intervenitVorbesti despre un produs nou cu performante extraordinare pt natura lui.Nu poti arunca doar asa cuvinte pe un forum care se vrea a fi si tehnic si apoi sa te cred pe cuvant ca doar vinzi acel produs.In general am o mare reticenta in a crede pe cuvant pe oricine care-si vinde si lauda produsul,fie firma,fie persoana fizica.Nu am cerut ceva imposibil de facut,asa ceva este f intalnit pe forumurile diy publice cu nivel mai ridicat de afara si nu tipa nimeni dupa bani pt prestari servicii ,mai ales ca nu ia decat cateva zeci de minute si altfel se promoveaza acel produs tu cum reactionezi cand apare unul si scrie ca DHT3 este cel mai bun driver de pe planeta,ca face si drege dar nu se poate justica si trebuie sa il cred pe cuvant? poate are probleme cu auzul,poate nu a auzit altceva sau doar atat ii poate 'pielea'... intelegi? nu are nici o treaba cu ce vinzi si cat vinzi referitor la bmd si dti,daca tu consideri ca primul este atat de bun incat al doilea nu mai merita atentia,este din nou parerea ta,dar nu o zice ca pe o teorema BTW,nu am fost eliminat din nici o comunitate si cu atat mai putin nu am pe ce sa ma 'razbun'.Verifica inainte sa arunci iar asa cu fapte imaginare.Cred ca doar vrei sa ma pui intr-o lumina proasta sau sa ma enervezi NU vad nici unde am scris ca seria noua de bmd ar fi slaba sau mai proasta.Altfel este un o exprimare potrivita,pt ca chiar asa este. SI poti sta linistit ,ca nici eu nu dau doi bani pe parerile tale de 'general manager' ,dar vad ca iar cauti singur raca si daca o tii asa ... Cbi si-a prezentat parerea dupa ce au ajuns pe la el niste boxe cu filtre scoase fix de biroul tau de proiectare. Si omul nu a venit cu ele la CBI de "bine" ce sunau! LA fel si Dacian la mine, in ambele variante primite. Nu cred sa-mi fi prezentat aici parerea despre asa ceva dar in fine , ca sa fiu in ton cu vremurile,ma doare-n paispe de cum isi desfasoara fiecare afacerile si ce mobila proiecteaza in basbocs .Aici se vorbea de un driver minune de 1" care merge taiat la 1200hz(presupun ca punctul de taiere acustic?) si care ar fi mai rezistent ca unul de 2".Tu poti accepta asa ceva fara comentarii suplimentare? Tragaciu,mare atentie! interventiile tale nu ajuta la nimic daca nu te poti abtine de la atacuri pe 'persoana fizica'.Ca atare ai fost propus pt sanctiune.O sa fac curatenie apoi nu stiu ce ai de impartit cu Victor(banuiesc ca 'ciocniri' mai vechi sau prin alte locuri),dar inceteaza sa i te mai adresezi asa.Inteleg ca nici nu esti la prima abatere si pe acest topic chiar nu a jignit pe nimeni(poate subtil si pe mine ,dar il iert ca nu sunt orgolios din nimicuri) Link spre comentariu
corneillus Postat Aprilie 26, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2012 oameni buni, putem inceta cu balacareala, ca am ramas surprins ce a ramas din topicul meu !!!! tiltul initial era cu totul altul fata de cea ce s-a discutat in partea de final a topicului. suntem totusi o comunitate de electronisti nu de santieristi!!!! Link spre comentariu
LUCI Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Tu ai cerut un sfat nestiind ce sa alegi.Dar uni oameni care ''nu traiesc din vanzarea de difuzoare'', agita apele aiurea cu variante super performante.O solutie pt tine daca sti ceva engleza e sa scormonesti forumurile din strainatate cu pareri referitoare la alte drivere la care putem avea acces in romania.In afara de Jibiel Selenium si P.Audio mai exista o gramada de alte firme.Poti cauta la RCF, Beyma si altii care au reprezentanta in romania.E adevarat ca in gama asta de pret d220 era un bestbuy,dar nu ai ce sa faci,trebuie sa te orientezi spre altceva. Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 oameni buni, putem inceta cu balacareala, ca am ramas surprins ce a ramas din topicul meu !!!! tiltul initial era cu totul altul fata de cea ce s-a discutat in partea de final a topicului. suntem totusi o comunitate de electronisti nu de santieristi!!!!ca in orice comunitate larga sunt multi santieristi deghizati in electronisti ,alaturi de bagatori de seama,rau intentionati,mistocari ,troli etc.Nu vad ce te miratrebuie doar sa triezi informatiile Link spre comentariu
corneillus Postat Aprilie 26, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2012 sincer mie imi pare rau ca s-a ajuns aici desi nu asta era intentia , dar pana la urma tot raul inspre bine ca am avut ce invata din si trage niste concluzii pana aici. cand o sa iau driverele o sa revin cu un mesaj si cu parerile mele personale. cat despre politicile comerciale , nu vreau sa comentez ca sunt cel mai novice de pe aici si poate ca nu am dreptul dar ca o mica paranteza acum cateva zile vorbeam cu un user pe messenger, si l-am intrebat daca are cumva de vanzare 2 buc de d220ti, si mi-a spus ca nu mai are, ca a avut doua bucati si ca le-a dat ca "nu a fost multumit de ele" si "am rezolvat problema punand in loc COMP 34 (BLUE TECH)", si intamplator sau nu respectivul user vinde gama respectiva de drivere. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 As recomanda sa nu te mai sfatuiesti cu userul respectiv. E clar ca nu a stiut sa le foloseasca. Link spre comentariu
adircf Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 eu nu traiesc din comertul cu difuzoare. Domeniul meu de activitate este "birou de proiectare".Difuzoarele pe care le comercializez sunt un serviciu adus comunitatii DIY, asa ca nu dau doi bani pe parerea ta de "mare smecher". Asta da comportament de comerciant de taraba.Nu crezi gogosile pe cuvat esti luat la injuraturi Bine punctat luci. Dar si calitate deosebita , altfel nu aveau vanzari ! Spune-le asta chinezilor ce fac low-cost-mass-production. http://www.alibaba.com ce vrea muschiul tau. difuzoare, caschete, papusi gonflabile, bastoane, conzi, cagule etc. Oricum, aceleasi discutii cand apare marele injiner Bartic in schema dar parerea mea e ca nu se vede stereotipul. Niciodata nu se ajunge la fraza "p.audio-i naspa". Daca vrei difuzoare ok si ieftine mergi pe p.audio. Daca vrei difuzoare ok si vrei sa investesti mai multi banuti mergi pe b&c daca ai cap sau alte brand-uri. Toata faza e cum pune in discutie marele injiner, produsele pe care le promoveaza peste tot, mai ales pe forumul lui bazar si again, se lasa cu pagini de discutii aiurea. Link spre comentariu
Noobsound Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 @ hpavictor Nu conteaza numarul de bucati vandute. In romania e plin de Loganuri.. si romanii sunt atata de inteligentzi incat si daca apar pe piata masini la fel de scumpe cu dotari mai multe si intretinere mai eftina ei tot logan cumpara. Asa e si in cazul Paudio sau Selenium. Sunt difuzoare Beyma spre exemplu cu sasiu de aluminiu si bobina de 3" 400w aes cu performante net superioare unui Selenium pw3 250w rms. Diferenta intre ele e de vreo 50 roni. Sunt drivere Beyma de 1" cu magnet Neo la aproape acelasi pretz pretz cu acest driver bmd 446. le cumpara cineva? Nu nu le cumpara pentru ca nu sunt ridicate in cer. Hai sa enumaram firmele mari pe rand sa vedem ce difuzoare folosec. B&C , PHL , BEYMA, doar Nu Paudio bmd446 A ridicat firma Turbosound la rangul de firma de top. Oamenii pun botu mai degraba la o descriere minunata a unui orator desavarsit decat sa asculte de un priceput care stie ce face. Asta se intampla si in politica... nu aleg romanii profesionisti aleg oameni cu papagal. Onntopic. Incearca sa ceri cuiva un driver cu horn imprumut. Discutii contradictorii au fost si pe marginea driverului selenium dt2500ti. Unor useri le-a placut ff mult cum suna altor useri li s-a parut metalic. Nici masuratorile/graficele si nici parerile unor useri nu sunt mai corecte pentru tine decat o ascultare. Daca se poate si in comparatie cu alte boxe. Asta e motivul pentru care multi aleg varianta de a cumpara boxe gata facute.. le asculta.. asta imi place si gata treaba. De curiozitate ce midbasi o sa folosesti? Link spre comentariu
corneillus Postat Aprilie 26, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2012 am inteles cele spuse de dvs. nu am tinut musai sa fie d220-ul. bugetul de care dispun e nu mult peste 500 de ron. initial ma gandisem tot cautand pe internet, pe forumuri si la distribuitori sa iau pad52s, care se incadra in buget, apoi am descoperit d220ul cam la acelasi pret si am aflat ca se aude mult mai bine. dar pana am facut rost de banii necesari iata ca nu se mai gaseste. tot sunand dupa d220, impotratorul mi-a spus ca nu se mai gaseste si mi-a recomandat bmd-ul. ma convinsese, am vrut sa comand 2 buc, dar zic sa nu ma grabesc si sa deschid un topic sa vad ce zic userii care le-au mai trecut prin mana ambele, pareri personale observatii... si a iesit ditamai scandalul. ce am observat, ca nu a zis nici un user in afara de distribuitor ca a folosit dmd-ul cu pricina si se aude mai bine sau la fel sau mai slab decat d22ul, e sau nu mai rezistent, cum se spune. oare nu a cumparat nici un user de pe forumul nostru bmd-ul preaslavit?cat despre beyma, daca aveti vreo sugestie de vreun driver care sa sune decent si sa fie in jurul bugetului, care sa coboare destul in frecventa sa lucreze bine pe 2 cai v-as fi recunoscator. scuze, nu am observat ... o sa lucreze in combinatie cu 2 eminence delta 15 lfa. mai am un topic pe forum deschis cand m-am luat de ele. daca e cazul pot da linkul pt mai multe detalii. Link spre comentariu
Noobsound Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 @ cornellius. Puterea aia in W cu care este dat fiecare driver nu trebuie sa te sperie. Cam orice driver filtrat corect intr-o boxa pe 2 cai trebuie sa reziste fara probleme. Am folosit personal Pad52, Bmd450-1, Comp34, Bmd750-2, Ev DH3, am sonorizari de sute de persoane si nu am ars niciodata nici un driver desii au mancat inclusiv distorsiuni si microfonii. Asa de HOBBY am in lucru 4 boxe 2x10+ 1" . Daca nu ma multumesc driverele care le am momentan eu acestea am sa le achizitionez. http://www.prescomaudio.com/webadmin/do ... c1050n.pdf sunt 64 euro fara TVA. sau ceva mai scump dar pe neo. usor si de mici dimensiuni http://www.prescomaudio.com/webadmin/do ... c225nd.pdf Link spre comentariu
corneillus Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 cred ca am gasit ce cautam!!!! ce ziceti de asta? http://www.prescomaudio.com/webadmin/do ... cd10fe.pdf in special dl noobosound? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum