Vizitator PaulM Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Buna ziua sunt interesat sa construiesc un modul coming_home_leaving_home și am nevoie de "puțin" ajutor în alegerea schemei care trebuie urmata , recunoașterea pieselor necesare cat și posibilitatea de interconectare la instalația electrica a unui vw polo 2010 Experienta mea în acest domeniu se limitează la câteva ciuruite cu 555 , am făcut câteva ciuruite cu timerul și cam atât .. adică ma descurc sa fac un cablaj sa urmăresc niște detalii de execuție ... nu prea știu sa recunosc toate piesele necesare .. dar nu ma dau bătut ii dau de cap dacă un expert este draguț sa aducă câteva lămuriri articolului din siteul prezentat Link spre comentariu
bluey Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Pai ti-ar trebui si un senzor de lumina care sa iti conditioneze functia numai la lasarea intunericului.Timerul il poti conecta direct pe comutatorul de lumini dar ai grija ca trece prin ECU inainte de a comanda farurile..Sau poti identifica releul de comanda al farurilor si folosi un releu auxiliar comandat de timerul tau in paralel cu cel original al masinii. Link spre comentariu
Vizitator PaulM Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Stai o secunda ca încă nu am făcut nimic din modulul asta ... sunt prezentate acolo mai multe scheme .. pe care sa o fac ? Îmi poate face cineva o lista cu piesele necesare sa ma duc sa le cumpăr ? La polo asta al meu pe poziția 0 se aprinde faza scurta singura dacă pun contactul și se stinge singura dacă iau contactul asa este legea acum și au implementat ăștia de la vw direct sa nu te trezești cu amenzi ... am sa caut acum sa vad dacă găsesc semnificația firelor din mufa butonului de lumini .. acolo ar fi minunat dacă as putea sa leg modulul ai fotodioda găsesc eu un loc în mașina sa o pun sa îmi sesizeze noapte/zi Ptr început trebuie sa alegem un model de schema și sa identific piesele necesare Link spre comentariu
Vizitator PaulM Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 asta este asezarea pinilor din head light switch http://mit.edu/dennis/www/vw/switch.html cred ca am acolo tot ce am nevoie sa pot lega modulul CH/LH ptr a aprinde sa zicem proiectoarele fata si spate Link spre comentariu
florinangeru Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Verifica si link-urile astea http://www.niqro.3x.ro/CHLH/coming_home ... g_home.htm http://bobby.brigada.ro/ ai schema explicata, prezentarea modulului si daca nu vrei sa te complici tipul are si de vanzare Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 salutare , are cineva cablajul de de schema lui niq_ro fallow me home? multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum