Vizitator carsteamarian Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 AM CUMPARAT UN KIT SUBWOOFER 100 W SE ALIMENTEAZA LA 18-22VSI NU STIU CE TRANSFORMATOR SA CUMPAR,AM VAZUT CA ARE 3 PICIORUSE PENTRU ALIMENTARE,CINE POATE SA MA AJUTE SI PE MINE,,MULTUMESC Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Ceva de genu ' ... http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... ts_id=1760 Link spre comentariu
Vizitator carsteamarian Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 multumesc mult pentru ajutor!! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Sau intra la ... CUMPARARI , poate gasesti ceva similar , mai ieftin , nu neaparat ... toroidal. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 salutari, scuze de offtopic mi-am cumparat si eu un asemenea kit(identic) acum vreo 2 ani si mi-am prajit placa de sunet pe motiv ca nu avea condensator pe intrare(semnal) . Verifica si vezi daca are si daca cunosti cat de cat vezi ce e pe acolo(e made in China!). Se aude bine acest kit problema e ca nu scoate 100w bass ci cam vreo 40... 50w, adica un pic mai tare decat un bass scos dintr-un Genius cel putin asa mi s-a parut. Link spre comentariu
Vizitator carsteamarian Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 da aici ai dreptate dar am vazut ca are condesator ,dar problema este cum il alimentez,am un transformator el are doar 2 fire iar kit-ul are 3 si nu stiu cum sa le leg,,le_am pus eu pe acolo cum le_am pus si se aude gajait,infundat si foarte incet,am mai vazut ca are si 2 leduri ,unu verde si unu rosu ,la mine se aprinde doar cel verde,sau daca schimb firele intre ele se aprinde si cel rosu dar intra protectia{impotriva scurtcircuitului} aia in functiune,chiar nu stiu ce sa ii mai fac Link spre comentariu
Relav Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Asa cum ai procedat tu ai mari sanse sa-l faci praf ( daca nu cumva l-ai facut deja). Electronica nu se face la plesneala. Daca nu functionea cu firele intr-un fel , hai sa le pun invers. Nu merge asa. Si daca pe placa trebuie sa dai o alimentare pe 3 fire, pai asa si trebuie sa faci. Adica o alimentare dubla, un + o masa si un - . Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Din ce se poate vedea in link-ul de mai sus, kitul acela ar avea redresare si filtraj, deci nu mai trebuie decat un traf cu priza mediana(2X18W/6A). Link spre comentariu
Vizitator carsteamarian Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 si de unde pot da comanda de asa ceva,am cautat pe net si nu am gasit. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Sa comanzi , CE ? Link spre comentariu
Vizitator carsteamarian Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 sa comand un traf cu priza mediana(2X18W/6A) Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Pai eu ce ti'am dat ... mai sus ? Link spre comentariu
Vizitator carsteamarian Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 asa este scuzele mele!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum