Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TRANSFORMATOR AUDIO

Vizitator carsteamarian

Postări Recomandate

Vizitator carsteamarian

AM CUMPARAT UN KIT SUBWOOFER 100 W SE ALIMENTEAZA LA 18-22VSI NU STIU CE TRANSFORMATOR SA CUMPAR,AM VAZUT CA ARE 3 PICIORUSE PENTRU ALIMENTARE,CINE POATE SA MA AJUTE SI PE MINE,,MULTUMESC

post-66352-139829423469_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

4

• Relav

1

• Spitfire

1

• Vlad Mihai

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salutari, scuze de offtopic mi-am cumparat si eu un asemenea kit(identic) acum vreo 2 ani si mi-am prajit placa de sunet pe motiv ca nu avea condensator pe intrare(semnal) . Verifica si vezi daca are si daca cunosti cat de cat vezi ce e pe acolo(e made in China!). Se aude bine acest kit problema e ca nu scoate 100w bass ci cam vreo 40... 50w, adica un pic mai tare decat un bass scos dintr-un Genius cel putin asa mi s-a parut.

Link spre comentariu
Vizitator carsteamarian

da aici ai dreptate dar am vazut ca are condesator ,dar problema este cum il alimentez,am un transformator el are doar 2 fire iar kit-ul are 3 si nu stiu cum sa le leg,,le_am pus eu pe acolo cum le_am pus si se aude gajait,infundat si foarte incet,am mai vazut ca are si 2 leduri ,unu verde si unu rosu ,la mine se aprinde doar cel verde,sau daca schimb firele intre ele se aprinde si cel rosu dar intra protectia{impotriva scurtcircuitului} aia in functiune,chiar nu stiu ce sa ii mai fac

Link spre comentariu

Asa cum ai procedat tu ai mari sanse sa-l faci praf ( daca nu cumva l-ai facut deja). Electronica nu se face la plesneala. Daca nu functionea cu firele intr-un fel , hai sa le pun invers. Nu merge asa. Si daca pe placa trebuie sa dai o alimentare pe 3 fire, pai asa si trebuie sa faci. Adica o alimentare dubla, un + o masa si un - .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări