Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda pilot supertel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MishuL

3

• zvasile

1

• Toni Marginean

1

• ionutz1985

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Depinde ce Supertel aveti: original sau clona chinezeasca care este acum prin magazine. Codurile intre cele doua difera. Daca aveti clona incercati: 115, 136, 202.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Salutare!

Daca imi aduc aminte bine, am scanat eu acum 1000 de ani cartzulia de Pilot Supertel si am pus-o pe site, dar sa mor daca mai stiu pe unde :jytuiyu - stie cineva de ea?

Pentru ca as avea si eu acum nevoie de un cod pt Sony Trinitron KV-29LS60B per care tocmai l-am gasit in ulitza la Strasbourg si merge brici :dans:

Pe net http://www.eliztech.com/remotes/pilot/supertel.php am gasit codul 560 dar telecomanda nu-l accepta ca valabil. Am dat pe scanare automata a codului si a dat de un cod dar la care merg doar tastele de baza- P+, P-, >,< si cam atat.

10X!

Link spre comentariu

a ajuns la mine cartulia scanata ca de pe forum s-a sters de mult.codurile date de d-l vasile sunt corecte.ps: din viteza am postat pagina cu codurile pt aux sau video cred.pagina care va intereseaza este prea mare si nu o pot atasa.

supertel.pdf

Link spre comentariu

Multam! Incerc si zic.Carticica o am si eu in versiunea tiparita. Aia care stiu unde este e la Bucuresti, aia pe care n-o gasesc e aici la Strasbourg, pitita pe undeva printre sutele de Arici Pogonici si alte d'astea de prin biblioteca :rade: . Cupchiii....

Link spre comentariu

Merge (oarecum) 396. O sa trec la venirea in RO pe la un Flohmarkt (targ de purici, talcioc adica) din Nickelsdorf, la granita HU/AT,deschis v-s-d (e intr-o cladire chiar la intrarea in orasel dinspre Ungaria, daca interezseaza pe cineva sa arunce un ochi cand are drum pe-acolo)- am vazut acum o luna jumate ca aveau un ladoi de telecomenzi la 1 euro bucata, poate mi-oi gasi norocul.

Apropo, au si vintagiuni electronice, dar cam scumputze.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări