ionutz1985 Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 care cod sar potrivi la un tv color platinium model RML.20 0txt? cu mult respect. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Depinde ce Supertel aveti: original sau clona chinezeasca care este acum prin magazine. Codurile intre cele doua difera. Daca aveti clona incercati: 115, 136, 202. Link spre comentariu
MishuL Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Salutare! Daca imi aduc aminte bine, am scanat eu acum 1000 de ani cartzulia de Pilot Supertel si am pus-o pe site, dar sa mor daca mai stiu pe unde - stie cineva de ea? Pentru ca as avea si eu acum nevoie de un cod pt Sony Trinitron KV-29LS60B per care tocmai l-am gasit in ulitza la Strasbourg si merge brici Pe net http://www.eliztech.com/remotes/pilot/supertel.php am gasit codul 560 dar telecomanda nu-l accepta ca valabil. Am dat pe scanare automata a codului si a dat de un cod dar la care merg doar tastele de baza- P+, P-, >,< si cam atat. 10X! Link spre comentariu
zvasile Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 astea ar fi codurile pt.sony;158,159,160,161,192,396,560P.S;am si eu o telecomanda din asta si la mine accepta codul 560 Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 a ajuns la mine cartulia scanata ca de pe forum s-a sters de mult.codurile date de d-l vasile sunt corecte.ps: din viteza am postat pagina cu codurile pt aux sau video cred.pagina care va intereseaza este prea mare si nu o pot atasa. supertel.pdf Link spre comentariu
MishuL Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Multam! Incerc si zic.Carticica o am si eu in versiunea tiparita. Aia care stiu unde este e la Bucuresti, aia pe care n-o gasesc e aici la Strasbourg, pitita pe undeva printre sutele de Arici Pogonici si alte d'astea de prin biblioteca . Cupchiii.... Link spre comentariu
MishuL Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Merge (oarecum) 396. O sa trec la venirea in RO pe la un Flohmarkt (targ de purici, talcioc adica) din Nickelsdorf, la granita HU/AT,deschis v-s-d (e intr-o cladire chiar la intrarea in orasel dinspre Ungaria, daca interezseaza pe cineva sa arunce un ochi cand are drum pe-acolo)- am vazut acum o luna jumate ca aveau un ladoi de telecomenzi la 1 euro bucata, poate mi-oi gasi norocul. Apropo, au si vintagiuni electronice, dar cam scumputze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum