Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Punte redresoare "manufacturata"

Vizitator eiffel650

Postări Recomandate

Vizitator eiffel650

Ipoteza: traf care scoate 2*30ac(in gol) 3A...2*4700uF/50V plus o punte facuta de mine din 4*BY255(1000V/3A max scrie in datasheet-asta am gasit la "tarabele" din orasul asta care e de rahat dpdv al magazinelor de "pese" electronice-(observatie personala) .Bun...Concluzia: Este dimensionata corect puntea de diode? Nu vreau sa cumpar una de-a gata(decat in cel mai rau caz) ci vreau s-o confectionez eu din diode...in cazul in care nu sunt bune pt ce am eu, ce imi recomandati?(sa pot gasi la magazin, nu "pese" care le gasesc doar in foile tehnice si nu la magazin)...ca vorba cantecului..." American components, russian components-all made in China" ...PS..era sa uit...ce c.c. ar trebui sa am dupa redresarea de mai sus-teoretic vorbind? Multumx anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator eiffel650

parerea multimetrului meu 3 la 10 yeni este de ~41 ....teoretic alimentez 2*TDA7294V...practic...nu prea...daca il dau la rebobinat cat ii zic lu nenea ala sa scoata c.a ca sa bag niste difuri de 8 Ohameni?...ma gandeam la 26V...dar nush daca e bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări