andreidaniel Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Am pus opera mini.toate bune si frumoase.azi la pranz am intrat in meniu unde sunt afisate mai multe file..si am dat pe vodafone live (live.vodafone.com) si a intrat..avea niste rubrici sa vezi tv etc.acum,in seara asta deodata cand intru,nu mai merge..imi face o redirectionare catre un vodafone de (germania deci http://beta.vodafone.de/dr/cc) si are o gramada de-a tampenii..pot sa tastez si adresa manual ca tot acolo ma redirectioneaza de pe opera mini..am sters istoric,parole cookiesuri si degeaba..de la ce sa fie?pls un ajutor va rog de la cei care mai au android si vodafone. A si inca o chestie..cum sa fac ca atunci cand intru pe opera mini si maresc pagina putin sa mi-o deschida marit din prima ca la ultima vizualizare?(asa face browseru nativ al vodafone smart 858) Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Vezi că poate intri cu WiFi acasă. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Aprilie 24, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Am scos opera am reinstalat-o iar..si la fel,aceiasi chestie..Cand eram plecat in oras am zis hai sa incerc..cand eram pe internetul din extraoptiunea cartelei,a intrat pe pagina vodafone live..cand sa ma conectez de pe wifi de acasa..ciuciu..de ce? Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Pentru că atunci cînd intri de pe WiFi nu mai ai IP de la vodafone, iar serverul vede chestia asta. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Aprilie 25, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Aham.Mc pt lamurire. Se poate inchide topicul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum