Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa fac un proiect cu PIC 12F67

Vizitator adryan88sb

Postări Recomandate

Vizitator adryan88sb

Vreau sa fac un proiect si trebuie sa folosesc microcontrollerul 12F675. M-am gandit sa fac un detector de intuneric, adica sa mi se aprinda un led atunci cand e intuneric. As putea sa il complic un pic daca s-ar aprinde si in cazul in care detecteaza miscare pe intuneric si sa stea cateva secunde aprins. Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o schema electrica pentru montaj si cu un cod pt programarea microcontrollerului. Va multumesc pt ajutor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratoiul

3

• Liviu M

1

• vasile eugen

1

• Eugen_B

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vreau sa fac...Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o schema electrica pentru montaj si cu un cod pt programarea microcontrollerului.

Pai si tu ce mai faci? :nas: Din

trebuie sa folosesc microcontrollerul 12F675

eu inteleg ca e un proiect pentru scoala. Tu cu ce ramai daca primesti ceva gata facut? :nas:
Link spre comentariu
Vizitator adryan88sb

Da, e pentru scoala. Vroiam doar un mic ajutor pt ca nu prea am timp liber si de asta am apelat la cei care cunosc domeniul. Poate se gaseste cineva sa ma ajute, nu rezolv nimic daca il cumpar gata facut. Va multumesc

Link spre comentariu
Vizitator adryan88sb

Salutare,Iata schema completa si urmeaza si desenul cablajului.

Multumesc frumos pentru ajutor. Daca reusesti sa postezi si desenul cablajului e perfect.
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator adryan88sb

Salutare,Ai aici doua variante de cablaj bottom, unul are un caroiaj (uzezi mai putina clorura ferica), deasemenea fata top (plasarea componentelor), cele din poze sunt la scara de 2:1,pentru cablaj folosesti desenele din fisierele pdf.

Multumesc frumos
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări