Vizitator adryan88sb Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Vreau sa fac un proiect si trebuie sa folosesc microcontrollerul 12F675. M-am gandit sa fac un detector de intuneric, adica sa mi se aprinda un led atunci cand e intuneric. As putea sa il complic un pic daca s-ar aprinde si in cazul in care detecteaza miscare pe intuneric si sa stea cateva secunde aprins. Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o schema electrica pentru montaj si cu un cod pt programarea microcontrollerului. Va multumesc pt ajutor Link spre comentariu
vasile eugen Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Dar asa ceva gasesti gata facut seszor de miscare si sunt unele si cu reglaz zi/noapte. Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Vreau sa fac...Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o schema electrica pentru montaj si cu un cod pt programarea microcontrollerului.Pai si tu ce mai faci? Din trebuie sa folosesc microcontrollerul 12F675eu inteleg ca e un proiect pentru scoala. Tu cu ce ramai daca primesti ceva gata facut? Link spre comentariu
Eugen_B Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Cu timpul liber, evident! Link spre comentariu
Vizitator adryan88sb Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Da, e pentru scoala. Vroiam doar un mic ajutor pt ca nu prea am timp liber si de asta am apelat la cei care cunosc domeniul. Poate se gaseste cineva sa ma ajute, nu rezolv nimic daca il cumpar gata facut. Va multumesc Link spre comentariu
ratoiul Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Salut adryan88sbAi aici schema si fisierul pentru programare PIC12F675, o sa revin cu desenul cablajului si schemacompleta inclusiv sursa. Link spre comentariu
ratoiul Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Salutare,Iata schema completa si urmeaza si desenul cablajului. Link spre comentariu
Vizitator adryan88sb Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Salutare,Iata schema completa si urmeaza si desenul cablajului.Multumesc frumos pentru ajutor. Daca reusesti sa postezi si desenul cablajului e perfect. Link spre comentariu
ratoiul Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Salutare,Ai aici doua variante de cablaj bottom, unul are un caroiaj (uzezi mai putina clorura ferica), deasemenea fata top (plasarea componentelor), cele din poze sunt la scara de 2:1,pentru cablaj folosesti desenele din fisierele pdf. bottom.pdf bottom polygon.pdf Link spre comentariu
Vizitator adryan88sb Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Salutare,Ai aici doua variante de cablaj bottom, unul are un caroiaj (uzezi mai putina clorura ferica), deasemenea fata top (plasarea componentelor), cele din poze sunt la scara de 2:1,pentru cablaj folosesti desenele din fisierele pdf.Multumesc frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum