Vizitator andrei_cr Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Salut. Am de facut un proiect cu preamplificatorul urmator http://circuiteelectronice.blogspot.com ... tereo.html si am de scris la partea teoretica 20 de pagini despre preamplificatoare. Am cautat pe internet ceva teorie, dar tot ceea ce gasit au fost doar scheme. Daca imi puteti arata ceva site sau carte scanata cu preamplificatoare(teorie, istoric, etc) v-as fi recunoscator si sa-mi dati linkuri. Link spre comentariu
Iustinian Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Hai sa sparg eu gheatza ca nu are nimeni curaj....Sa incep cu inceputul....Un preamplificator este ca un tranzistor doar ca ceea ce face el este doar sa amplifice un semnal redus si il tranforma in unul mai mare in curent,Nu in putere.De exemplu il poti folosi daca ai un microfon sa amplifici sunetul produs si il transmiti pe o pereche de casti.Preampu il poti folosi ptr. ceva de putere foarte mica..undeva pe la 0,1-0,25W max.!Ptr ceva de genu a 2W iti trebuie amplificator...Sper ca te-am ajutat.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum