Vizitator herrdan Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Salut! Am un incarcator auto pentru sony ericson k800 cu firele rupte,i-mi poate pune cineva care pin este pozitiv? Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Pai in primul rand ce culori au firele?Rosu si negru-rosu pozitiv,alb si negru-alb pozitiv,alb cu negru si negru-alb cu negru pozitiv.Pana acum nu am gasit alte culori la fire deci...ce culori au firele? Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Presupun ca este vorba de firele de la intrarea incarcatorului.Mai bine te uiti dupa un condensator electrolitic la intrare, ar trebuie sa fie un electrolitic polarizat de valoare mica 47-100uF, stabilesti polaritatea firelor dupa acest condensator (daca exista). Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Pentru firele de intrare plusul e pe siguranta.Daca nu ai siguranta masoara traseul de masa.verifica intrarea cu iesirea deoarece masa e comuna si trebuie sa ai continuitate.Asteptam... Link spre comentariu
nascadorel Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Daca ar fi avut aparat de masura sigur nu mai cerea pareri altora Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Atunci sa ia o baterie de 1,5v si un led sau beculet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum