Dr.L Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Exact cum ne asteptam Din pacate,in filmuletul asta,muzica se aude ciudat Link spre comentariu
Vizitator Glad Parau Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Exact cum ne asteptam Din pacate,in filmuletul asta,muzica se aude ciudat Mai fac un filmulet cand leg boxele mari, nu cele de la laptop. 2 trimere is cu probleme si hipersensibile, dar vin schimbate cat de curand.Astept sa treaca sesiunea si ma apuc de un turn vu cu placi mai mari si cate 2-3 leduri in fiecare placa, si sa fac vu-metru acela recomandat de dumneavoastra, pana atunci adun piese si rabdare. Link spre comentariu
Vizitator Glad Parau Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Si inca ceva, cum as putea sa fac din stereo in mono dar fara sa afectez celeltalte atasamente, cum ar fi boxele?Am nevoie pentru turnul VU care o sa mearga in regim mono, dar nu vreau sa leg doar un canal ci vreau sa se combine. Link spre comentariu
Vizitator Glad Parau Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Si inca ceva, cum as putea sa fac din stereo in mono dar fara sa afectez celeltalte atasamente, cum ar fi boxele?Am nevoie pentru turnul VU care o sa mearga in regim mono, dar nu vreau sa leg doar un canal ci vreau sa se combine.UP! Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Superba realizare felicitari atat pt constructie cat si pt acuratetea lucrarii in sine ,sincer un proiect realizat EXCELENT. Link spre comentariu
Vizitator Glad Parau Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Superba realizare felicitari atat pt constructie cat si pt acuratetea lucrarii in sine ,sincer un proiect realizat EXCELENT.multumesc, mai urmeaza proiect de VU ,un singur turn si un sistem audio portabil pentru laptop cu vu mai mic. Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 felicitari pentru realizare... legat de partea cu intrare stereo si o mixare pentru a face un singur "turn" dar fara a afecta semnalul audio, poti pune 2 operationale cu factor de amplificare mic.. chiar unitar, cate unul pe fiecare canal si iesirea mixata...PS: cred ca e suficient un mixer pasiv si folosesti niste semireglabili... Link spre comentariu
Vizitator Glad Parau Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 felicitari pentru realizare... legat de partea cu intrare stereo si o mixare pentru a face un singur "turn" dar fara a afecta semnalul audio, poti pune 2 operationale cu factor de amplificare mic.. chiar unitar, cate unul pe fiecare canal si iesirea mixata...PS: cred ca e suficient un mixer pasiv si folosesti niste semireglabili...multumesc frumos. Link spre comentariu
Vizitator Glad Parau Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Daca intereseaza pe cineva, turnurile se vand.pret: 400lei usor negociabil, cat sa imi scot investitia. ma contactati pe privat.numai bine. Link spre comentariu
xragon Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 nu va suparati dar cum ati facut stereo ....cum le-ati legat va rog Link spre comentariu
Yoshiro Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Frumos proiectul, felicitari ptr munca. Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 nu va suparati dar cum ati facut stereo ....cum le-ati legat va rogca sa fie "stereo" trebuie sa iei semnal de pe 2 canale si sa ai 2 VU-metre... sau nu am inteles eu ce vrei sa intrebi?! Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Daca intereseaza pe cineva, turnurile se vand.pret: 400lei usor negociabil, cat sa imi scot investitia. ma contactati pe privat.numai bine.Salutare.Felicitari pentru realizare.Ce inaltime au turnurile? Link spre comentariu
Vizitator Glad Parau Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Daca intereseaza pe cineva, turnurile se vand.pret: 400lei usor negociabil, cat sa imi scot investitia. ma contactati pe privat.numai bine.Salutare.Felicitari pentru realizare.Ce inaltime au turnurile?48cm, scuze de intarziere, dar nu mai am primit automat mail la un raspuns pe subiect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum