Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce firme de televizoare LCD sunt bune ??

Postări Recomandate

Sunt curios, daca vei sa iti cumperi un TV nou LCD, care sunt cele mai bune ?? Am cativa prieteni care au cumparat, si au avut probleme cu ele. Unul dintre ei a cumparat un LG, si la nici 2 saptamani nu mai tinea minte posturile. Un altu la un samsung luat de 6 luni se vedea negru cu dungi pe functia tv. mergea in schimb folosit ca monitor. Mie mi sa intampalt sa cumpar pt cineva un monitor LCD samsung, si cand la bagat in priza pt proba aparea imaginea 3 secunde si se stingea.Am cautat pe cateva magazine online si am gasit urmatoarele firme:SonySamsungLGSharpPhilipsPanasonicAkaiHorizonBenQE-BodaUnivisionAstept ceva recomandari. pe viitor o sa am de gand sa achizitionez si eu unu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

3

• alexutu

1

• franzm

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Ca fiabilitate , nu se compara cu CRT_urile ... vechi :Sony,Panasonic,Grundig,Philips,dar ...Philips 32PFL5322/10 (polonia), achizitionat in 2007 , merge perfect fara ... interventii.

Link spre comentariu

cei mai mari producatori de paneluri lcd sunt samsung si lg, iar sony au televizoare f bune. la monitoare samsung mai apare problema expusa de tn si eu am patit , e de la contactele butoanelor(cel putin in cazul meu si din cate am citit pe net). dk ai bani eu zic sony, nici samsung sau lg nu sunt rele, totusi nu trebuie uitat ca norocul face si el parte din viata noastra de zi cu zii, asa ca vezi de unde iti cumperi si noroc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

... Mie mi sa intampalt sa cumpar pt cineva un monitor LCD samsung, si cand la bagat in priza pt proba aparea imaginea 3 secunde si se stingea.

Ce monitor? SyncMaster 931?
Link spre comentariu
mircea888

Eu cred ca depinde si de bafta fiecaruia, dintr-un lot de TV-uri un anumit procentaj o sa faca probleme repede si des, cam de asta e garantia.

Eu mi-as lua Samsung sau LG, am vazut multe defecte si de la firmele astea, dar pana la urma toate TV-urile se strica.

Doar producatorii cred ca stiu ce procentaj de defecte au. Daca eu de exemplu am vazut multe Samsung-uri defecte nu cred ca inseamna neaparat ca alea se strica mai repede, sunt multe pe piata sau poate e doar o coincidenta.

Eu as vrea sa intreb pe cei care lucreaza exclusiv in depanari AV ce marca de TV LCD vine cel mai des la reparat la dvs?

Link spre comentariu
Vizitator

ce marca de TV LCD vine cel mai des la reparat la dvs?

Samsung şi Lg.

dar pana la urma toate TV-urile se strica

Aşa este, însă problema se pune altfel... De stricat, se strică toate la un moment dat, însă cel mai important este ce anume se strică !!!

Una este să schimbi câţiva condensatori sau să rescri un software şi alta este să schimbi panel-uri, cpu-uri...

On topic:

Nu recomand nimic din ceea ce se comercializează în România, mai ales în supermarket... dar dacă tot trebuie să fac o recomandare... atunci aceasta este Sony.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări