Luca Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Sunt curios, daca vei sa iti cumperi un TV nou LCD, care sunt cele mai bune ?? Am cativa prieteni care au cumparat, si au avut probleme cu ele. Unul dintre ei a cumparat un LG, si la nici 2 saptamani nu mai tinea minte posturile. Un altu la un samsung luat de 6 luni se vedea negru cu dungi pe functia tv. mergea in schimb folosit ca monitor. Mie mi sa intampalt sa cumpar pt cineva un monitor LCD samsung, si cand la bagat in priza pt proba aparea imaginea 3 secunde si se stingea.Am cautat pe cateva magazine online si am gasit urmatoarele firme:SonySamsungLGSharpPhilipsPanasonicAkaiHorizonBenQE-BodaUnivisionAstept ceva recomandari. pe viitor o sa am de gand sa achizitionez si eu unu. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Ca fiabilitate , nu se compara cu CRT_urile ... vechi :Sony,Panasonic,Grundig,Philips,dar ...Philips 32PFL5322/10 (polonia), achizitionat in 2007 , merge perfect fara ... interventii. Link spre comentariu
alexutu Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 cei mai mari producatori de paneluri lcd sunt samsung si lg, iar sony au televizoare f bune. la monitoare samsung mai apare problema expusa de tn si eu am patit , e de la contactele butoanelor(cel putin in cazul meu si din cate am citit pe net). dk ai bani eu zic sony, nici samsung sau lg nu sunt rele, totusi nu trebuie uitat ca norocul face si el parte din viata noastra de zi cu zii, asa ca vezi de unde iti cumperi si noroc. Link spre comentariu
franzm Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 ... Mie mi sa intampalt sa cumpar pt cineva un monitor LCD samsung, si cand la bagat in priza pt proba aparea imaginea 3 secunde si se stingea. Ce monitor? SyncMaster 931? Link spre comentariu
Luca Postat Mai 6, 2012 Autor Partajează Postat Mai 6, 2012 Nustiu modelu avea senzori de atingere, arata ca asta: Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Eu cred ca depinde si de bafta fiecaruia, dintr-un lot de TV-uri un anumit procentaj o sa faca probleme repede si des, cam de asta e garantia. Eu mi-as lua Samsung sau LG, am vazut multe defecte si de la firmele astea, dar pana la urma toate TV-urile se strica. Doar producatorii cred ca stiu ce procentaj de defecte au. Daca eu de exemplu am vazut multe Samsung-uri defecte nu cred ca inseamna neaparat ca alea se strica mai repede, sunt multe pe piata sau poate e doar o coincidenta. Eu as vrea sa intreb pe cei care lucreaza exclusiv in depanari AV ce marca de TV LCD vine cel mai des la reparat la dvs? Link spre comentariu
Luca Postat Mai 6, 2012 Autor Partajează Postat Mai 6, 2012 Cred ca toate au cam acelasi procent de defectaj, vin mai multe alea care sunt mai multe si anume samsung si lg. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Eu daca m-as duce astazi sa-mi cumpar un LCD, l-as lua pe cel cu garantia cea mai mare (pentru siguranta). Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 ce marca de TV LCD vine cel mai des la reparat la dvs?Samsung şi Lg. dar pana la urma toate TV-urile se stricaAşa este, însă problema se pune altfel... De stricat, se strică toate la un moment dat, însă cel mai important este ce anume se strică !!!Una este să schimbi câţiva condensatori sau să rescri un software şi alta este să schimbi panel-uri, cpu-uri... On topic: Nu recomand nimic din ceea ce se comercializează în România, mai ales în supermarket... dar dacă tot trebuie să fac o recomandare... atunci aceasta este Sony. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Din pacate s-au dus vremurile marcilor de calitate :cry: Rar gasesti un tv (lcd) facut la ''mama'' lui acasa!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum