Vizitator srg2590 Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Am de implementat urmatoare tema : Bloc comanda ascensor, cu comanda unui motor care sa urce/coboare o greutate. Mentionez ca am deja o parte din proiect realizata si anume o placuta cu microprocesorul si o sursa de tensiune de 5V.Am la dispozitie o punte H L293D, senzori Hall, un motoras si 3 butoane. Cerinta ar fi ca in urma apasarii unui buton, liftul sa urce sau sa coboare la unul din cele 3 niveluri.Am studiat datasheeturile de la punte si senzori, insa fiind la prima experienta de acest gen, inca nu imi este foarte clar ce legaturi trebuie sa fac intre toate aceste componente. Mai imi trebuie si alte piese pe langa acestea ? O alta problema ar fi si implementarea software, pentru care nu prea am idei. Orice fel de ajutor e bine venit. Va multumesc Link spre comentariu
costi002 Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 ce microcontroler folosesti? vrei sa inveti sau vrei ceva de-a gata? in max o zi se rezolva. cu softul si schema. acuma depinde numai de tine. Link spre comentariu
Vizitator srg2590 Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Salut. Este posibil sa discutam la telefon ? Mi-ar fi mult mai simplu. Microcontrollerul folosit este Atmel ATMega16. Link spre comentariu
costi002 Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 in acest caz, cauta pe cineva cu atmel. tu ai postat la pic sí de aceea am spus ca te pot ajuta. succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum