gigiones Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 va rog !, ....caut o schema pt radioreceptorul Thomas RMB 261 produs la Electronica. multumesc anticipat! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 La ce'ti trebuie ... schema ? http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=6090 Link spre comentariu
gigiones Postat Aprilie 22, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2012 aparatul, functioneaza fara probleme, in interior este nou ....voiam sa fac o comparatie cu ce exista initial in el.......pe placa sunt desenate si probabil s-a renuntat la mai multe piese ! se poate vedea si in foto 3 din linkul postat ! Link spre comentariu
le5100kw Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 La mine aparatul nu functioneaza. M-am uitat pe site-ul acela si nu am gasit nici o schema. Aveti ceva la indemana? Link spre comentariu
gigiones Postat Ianuarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Nu am gasit schema de la el, si nici aparatul nu il mai am. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Asta'i aparat sa necesite schema de depanare ?Ce tensiune ai pe iesire trafo ?IC e alimentat corect ?Ai ceva semnal audio out ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum