Vizitator Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Executia incintelor Martin Logan, cred ca e vorba de Ethos; Tzac pac, scoate banu' gros... Enjoy! Link spre comentariu
ex.escu Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Am avut ocazia sa ascult o pereche SL3 ,combinata cu un amplificator Carver ,amplituner Carver ( bi-amp),cd-player Pioneer de calitate ;sunet de calitate,deosebit.Au nevoie de amplificatoare bune-au 4 ohm,iar la 20khz impedanta coboara la 1ohm..Din pacate ,calitatea produselor de azi nu mai e ceea cea a a fost-parerea proprietarului si a distribuitorului (U.S.A.). Link spre comentariu
__farad__ Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 În ziua de azi, în materie de audio nimic nu mai este ca înainte. De la wati PMPO la filtraje.Păcat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Totul s-a prabusit incepand cu anii 2000... TOTUL! Mai sunt extrem de putine exceptii, in cazul brandurilor fff serioase, exceptii pentru care platesti pe masura... Link spre comentariu
eduardo Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 cand s-a pus materialul fonoabsorban tin woofer , s-a pus numai pe o parte a cutiei sau nu am vazut eu bine ? am vazut foarte multi constructori DIY care umplu cutia complet Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Cu o asemnea fabricuta tot sa faci sisteme 7.1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum