Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceva anti gandaci

Vizitator sorinmatei

Postări Recomandate

Intai ar trebui sa localizezi unde au cuiburile. In general prefera zonele calde, umede si stramte. In baie... in spatele faiantei sau gresiei umflate(desprinsa de pe perete), in spatele oglinzii, intre toc si usa de la baie, in chiuveta, in masina de spalat rufe.... etc. Mananca orice, se descurca doar cu sapun. In general pleaca cercetasii prin casa si vin dupa ei restul armatei. Totul tine de feromoni. Daca speli des si cu solutii tari(clor) e posibil sa-i dezbini.Metode de combatere babesti... acid boric amestecat cu zahar si umezit. Intr-un capacel nu foarte inalt(de exemplu de la o cutie de lapte) amesteci jumatate de lingurita de zahar cu jumatate de lingurita de acid boric(mai gasesti la farmacii) iar apoi umezesti si amesteci. Pastrezi amestecul umed. Iar capacelele le pui la colturi, in general baietii prefera sa se deplaseze pe la colturi.Foile de dafin le buimacesc simturile, sunt un pic dezorientati.Iar de solutii din comert, K2000 de la Sano e de departe castigator. Pulverizezi la colturi, tocuri.. insa sa ai grija cu copiii, animalele de casa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

4

• __farad__

2

• briobit

1

• Vlad Mihai

1

Top autori în acest subiect

Am cautat si eu pe net de curios (e bine sa fii instruit si pregatit, nu se stie niciodata) si am gasit Regent, un produs BASF, 2 ml=10 lei. Se pare ca e foarte strong, din moment ce se dizolva in 400 ml apa pentru gandacii de bucatarie si 20 l apa pentru Colorado! Atentie mare la "pitici"!OFF:Hai sa va zic o faza tare legata de chimicalele astea. Pana mai anii trecuti foloseam un spray insecticid universal de Farmec. Eram foarte incantat, daca atingeai un tantar "din greseala" cu jetul berbecuta instant. La un moment dat a disparut. Am incercat tot felul de produse italienesti frumos mirositoare fara prea mari rezultate. De curand am gasit produsul meu favorit intr-un magazin de cartier. Incantat, am luat doua tuburi. "No asa, f....-va-n aripa, haideti la tata acuma!" N-am prea bagat eu de seama ca pe spate, la compozitie, are lipita o hartiuta... Si au sosit inamicii. Frate, le dadeam in nas si ei imi zambeau. Cred ca picau pana la urma de uzi ce erau. Deh, asta e cu Normele Europene... Nici macar n-au schimbat ambalajul, au lipit o eticheta peste...Dar povestea nu se termna aici. Vara trecuta, dupa experienta cu "noul" produs, ma bazaia insistent un tantar. Nervos, am luat de pe masa deodorantul de camera si i-am tras-o. Spre surprinderea mea, tipul a zburat in picaj. N-a decedat, dar era mult mai "accesibil" :freaza: Asta-i un deodorant de 3 lei (pe bune, chiar mai ieftin uneori). Se pare ca la producatorul respectiv inca n-a ajuns UE. :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări