relucavnic Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Am reinstalat windowsul la un prieten dara acuma nu mai vrea netul sa mearga placa retea instalata bine imi arata ca am conexiune merge tot ii dai sa o repare o repara dar nu pot sa accesez pagini web el zicea de ceva coduri sau nustiu ceva DNS suffix sa fie de acolo problema mentionez inainte mergea perfect netul . Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 ai net de la RDS? ai facut conexiunea aceea cu user name si password ? care le are el ? daca ai RDS ma refer ? Link spre comentariu
relucavnic Postat Aprilie 21, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Nu are RDS are Romtelecom dar are ceva un spliter sau cum io fi zicand ca ii merge netu la 4 pc de la un singur modem el eucreaza la spital si ma tem sa nu fei codat cumva dar nu imi cere nici un cod el a zis ca asa a facut si cand i-a fost bagat prima data net-ul la pc si ca cine l-a facut a intrat pe undeva pe la start my computer proprietati si ca acolo pe undeva a scriz ceva cu multe cifre asa zice el eu nu imi dau seama ce poate fii sa fie de la DNS sau de unde? Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Inteleg ca'i conectat prin router.Ok,intrii in ZNetwork Properties la Internet Protocol TCP/IP si setezi (bifezi):Obtain an IP address automatically :Obtain DNS server address automatically.Succesuri ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Hristos a inviat ! Ce modem aveti de la romtelecom tipul si modelul daca se poate?Astept !!! Link spre comentariu
relucavnic Postat Aprilie 21, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Adevarat a inviat. Nu stiu tipul modemului pentru ca cred ca este facuta o retea functioneaza in tot spitalul asa ca nu am acces la modem. Am bifate acele optiuni dar tot nu merge . Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 probabil ii schimba mac addressia vezi daca aflii ce scria ala acolo.Dhcp iti da adresa IP ?Start run cmd acolo scrie asa ipconfig /allvezi ce apare acolo Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Apropo ce wind......ati reinstalat pe pc-ul dvs,adica wind......xp sp1,sp2,sp3, wind..... vista sau wind....7 ???? Link spre comentariu
relucavnic Postat Aprilie 22, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Am reinstalat windows xp sp 3 tot ala l-a avut. De aflat ce scria acolo nu pot afla persoana care a facut sa ii mearga netul este plecata in strainatate si adresa de ip am luato de la local area de acolo nu este buna? ea este 192.168.1.7 si mai era ceva subnet 255.255.255.0 si default gateway 192.168.1.154 Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 vezi la celelalte calculatoare din retea daca au MAC-ul clonat ; daca da , atunci trebuie sa faci acelasi lucru si pe ultimul calculator . Verifica ,daca ai acces la router daca nu cumva este setat sa filtreze conexiunile dupa MAC , IP sau alte criterii. Link spre comentariu
serban279 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Se pare ca este modem clicknet. Am si eu la fel.Se pot lega 3 PC si 1 TV la acelasi modem. Ar trebui sa mearga automat fara IP-uri. Mi s-a intamplat si mie sa nu mai functioneze una dintre cele 4 iesiri,a trebuit sa inlocuiasca modemul. Ati incercat sa schimbati mufele, sau cablurile? Poate merge pe celelelte. (Sigur ati instalat driverele placii de retea?) Sunt mai multe calculatoare legate prin switch-ri de la modem sau doar 4 direct din el? Pana la urma cei de la Romtelecom ar trebui sa vina daca li se da un telefon sau va pot indruma telefonic. Link spre comentariu
relucavnic Postat Aprilie 24, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Maine dimineata ma duc la spital si va zic cum s-a rezolvat problema a sosit acea doamna care este administratorul de rete si a facut sa mearga o sa va zic si la voi poate mai are cineva nevoie si sa stie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum