Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut o camera video "door viewer"

gabiz_ro

Postări Recomandate

caut o camera video "door viewer" adica de folosit in loc de vizor la usa apartament.sunt limitat la modelul vizor intucat usa este metalica.preferabil sa fie color.ce am mai gasit pe net sun a-n.daca are cineva sau daca stie unde pot gasi astept informatii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vlad_vasile

3

• gabiz_ro

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator berti

Am vazut ceva dedicat la UltraPro, dar nu mai retin daca-i a/n sau color.Eu am mers pe varianta mai ieftina, am pastrat vizorul, si am montat camera peste vizor cu o garnitura, intr-o cutie de plastic fixata pe usa (in interior). Singurul dezavantaj ar fi imaginea pe TV care apare intr-un cerc, iar restu-i negru. Dar decat sa schimb vizoru, mai bine asa!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Sa ma laud si eu:

Am folosit o camera(minicamera) ca aceasta http://www.comenzi.ro/product_info.php?products_id=468 pentru ca mi s-a parut ca e ieftina in comparatie cu un vizor cu camera.Am aplicat-o peste vizorul normal(pe exteriorul usii), am prins-o cu niste surubele de fostul vizor(l-am descompletat), apoi am trecut firele prin vizor. Si inca ceva: am preferat o minicamera alb-negru care mai are si led-uri in infrarosu, deoarece pe casa scarii nu e intotdeauna lumina suficienta iar imaginea color e mai pretentioasa la lumina.

Si un ultim amanunt: Am conectat iesirile audio-video ale camerei la un modulator recuperat dintr-un video si in felul acesta m-am inseriat pe cablul tv(telecablul care la mine trecea pe la usa), iar in felul acesta am pe un canal la tv memorata "camera", plus ca pot vedea pe oricare din televizoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări