Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda usa garaj

bulba grig

Postări Recomandate

salutare. sunt nou pe acest forum si nu stiu unde sa ma adresez cu durerea mea si anume am un motoras de 24v de stergatoare camion pe care lam montat la o usa pe role la garaj . am cumparat o telecomanda cu 3 canale pt lustra si as dorii sa o montez /functionarea motorasului pt inchidere/deschidere . multumesc si daca nu am postat bine imi cer scuze .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bulba grig

3

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

Telecomenzile de acest tip sant cu relee si cuplezi cum doresti motorul.Exact ce vrei nu se intelege: -in primul rand ai nevoie de o sursa de 24V la 10A . Sau vrei ca cineva sa-ti faca lucrarea?

Link spre comentariu

Telecomenzile de acest tip sant cu relee si cuplezi cum doresti motorul.Exact ce vrei nu se intelege: -in primul rand ai nevoie de o sursa de 24V la 10A . Sau vrei ca cineva sa-ti faca lucrarea?

eram curios daca se poate monta/folosi o asfel de telecomanda pt actionarea porti de garaj .am sursa de cc 220la24v
Link spre comentariu
Vizitator tyc

Ok.Partea cu relee se alimenteaza la 220V.1.Ai nevoie de un singur canal ;actionat o data deschide usa ,actionat a doua oara inchide .2.Sau folosesti toate canalele ,unul 'sus' ,al doilea 'jos' iar al treilea 'stop' .Dupa ce ai cumparat-o te intrebi daca merge? Sau faci 'proba de microfon'?

Link spre comentariu

multumesc . da asa este , dar dorinta de a avea si a face m-au facut sa ma avant . am probat azi , dar fara relee doar cu schimbatul +/-pt inchis si -/+ pt deschis . daca se poate o schema simpla cu montatul releelor si al limitatoarelor si ce relee sa folosesc (cred ca 220v). astept un sfat. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări