niceguy12 Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Salut, a gasit cineva de cumparat acest regulator de tensiune? Si daca da, unde? Sau se poate adapta ceva in locul lui? Link spre comentariu
filypvas Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 De unde stii ca este defect integratul ..te intreb deoarece lucrez in domeniu .......ai un HSS-1160Se alimenteaza cu 23V din alimentare ...???Nu te lua dupa altii LNBP14A se poate inlocui cu LNBP 20 Link spre comentariu
niceguy12 Postat Aprilie 22, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2012 nu am tensiunea de 18v pe pinul 2 al tunerului. cand se strica cate unu le repar nu sunt de meserie mai bine zis e un hoby si am 2 la reparat cu acelasi defect.da, are toate tensiunile sursa ca abia iam schimbat condensatorii si am probato pe un alt deco. nu se aprindea acum se aprinde dar 0 semnal si am masurat pe penii lui lnbp14a si nu am tensiunea de 18v. din ce am inteles spunea cinevea pe un alt forum ca se poate face un artificiu cun lm7818 si cu un e555 am incercat dar se pare ca nu mia reusit generatorul de semnale dreptunghiulare de 22khz.de la lnbp10 pana la lnbp20 scrie ca toate sunt la fel adik fac acelasi lucru doar ca se modifica capsula si unele sunt pentru 2 tunere. pe mine nu ma intereseaza decat de unde as putea sa cumpar asa ceva sau cu ce se poate inlocui un artificiu ceva probat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum