Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor driver tv tuner conexant

Vizitator tukulie

Postări Recomandate

Vizitator tukulie

Va salut!Am un TV Tuner caruia nu-i mai am driverul iar pe net nu reusesc sa dau de el:( caut de 2 luni de zile dar fara noroc :cry: Modelul este Empire Tv/Capture model BG+DK cu chip de la conexant cx23883-19Va rog sa ma ajutati cu un sfat, cu ceva. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• idm_luci

2

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tukulie

Incearca driverul acesta

ITI MULTUMESC ENORM idm_lucis-a instalat driveru exact cum a trebuit. este perfect :aplauze dar acum am o alta problema :jytuiyu. am luat softul chris tv dar cand dau scanare automata nu-mi gaseste nici un program. ce-i de facut?
Link spre comentariu

Incearca driverul acesta

ITI MULTUMESC ENORM idm_lucis-a instalat driveru exact cum a trebuit. este perfect :aplauze dar acum am o alta problema :jytuiyu. am luat softul chris tv dar cand dau scanare automata nu-mi gaseste nici un program. ce-i de facut?
baga cablul de antena in mufa :rade: verifica conexiunile.. ce scanezi? cablu sau antena? :nas:
Link spre comentariu
Vizitator tukulie

incearca pe alta tara si pe "Antena" si pe "Cable", daca nu merge e posibil sa fie defect , mai poti incerca si cu alt soft similar cu Chris TV

Am incercat pe m ai multe tari, si pe cablu si pe antena, scanare si automata si manuala. tot ce mi-a trecut prin cap am incercat dar degeaba. nu da nici un semn de viata.Cred ca voi avea aceasi parere ca si dvs in scurt timp daca nu ii voi da de cap. DEFECT!Va multumesc enorm pentru ajutor! Numai bine si multa sanatate!!
Link spre comentariu

Hristos a inviat ! Eu cred ca e tuneru ( selector de canale) defect la acest tv-tuner.Dar totusi pana sa-l arunc acest tv-tuner,la-si verifica tv-tuner-ul sa nu aiba ceva contacte reci sau imperfecte . :da O seara buna !!

Link spre comentariu
Vizitator tukulie

Hristos a inviat ! Eu cred ca e tuneru ( selector de canale) defect la acest tv-tuner.Dar totusi pana sa-l arunc acest tv-tuner,la-si verifica tv-tuner-ul sa nu aiba ceva contacte reci sau imperfecte . :da O seara buna !!

Da, ar fi o idee buna. Am sa incerc maine pe zi si am sa va spun daca este vreo schimbare.Si..inca ceva, ce alt soft mi-ati recomanda in afara de chris tv?
Link spre comentariu

Un var de-al meu foloseste la tv-tuner-ul lui programul PowerCinema.Dar va spun de acum ca eu nu l-am folosit niciodata acest program.O seara buna va doresc !!!

Link spre comentariu
Vizitator tukulie

Un var de-al meu foloseste la tv-tuner-ul lui programul PowerCinema.Dar va spun de acum ca eu nu l-am folosit niciodata acest program.O seara buna va doresc !!!

am sa incerc si cu power cinema. n-am nimic de pierdutva multumesc. o seara buna si dvs
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări