corneillus Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Am si eu o intrebare la cei mai in tema ca mine. am in lucru de mult timp niste poxe fr pt uz propriu daca pot sa spun asa. acum am facut rost de bani pentru achitionarea driverelor, care vor fi SELENIUM D220Ti, doua bucati. am cautat pe "goagal" si am gasit vroe 4 firme de unde pot achizitiona respectiva componenta, diferenta intre ele la pret este in jur de 50 de lei cea ce imi acoperea probabil taxele de curier. problema mea si intrebarea se pune daca la oricare dintre firme componenta e aceiasi, adica originalul sa nu risc sa iau vreun "fake" pt 50 de lei care economisesc. eventual pot trimite numele firmelor pe PM sa nu se considere reclama sau invers. multumesc mult Link spre comentariu
corneillus Postat Aprilie 21, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2012 nimeni, nimic?! Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 importatoru SELENIUM -> <- poti cumpara fara nici cel mai mic dubiu. importatorul selenium este Dan Nita ( difuzoare srl ) esti vechi pe forum,chiar nu ai inteles regulamentul? Link spre comentariu
corneillus Postat Aprilie 22, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2012 nu mai au pe stoc de vreo cateva luni, ca am tot urmarit si apare numai la stocuri epuizate. chiar mai ieftine un pic decat in partea cealalta. urmatoarea alegere care ar putea fi si sigura? la fel si pt tine! daca ai pune linkuri pe site-urile acelor firme catre alte magazine virtuale concurente,cu siguranta ca nu ar accepta pt ca nu contribuie cu nimic la mentinerea site-ului lor.Titlul topicului este "sfat achizionare driver",dar tu stii deja ce sa cumperi in schimb intrebi de la ce bisnitzari iesi mai bine si le mai faci si reclama pe deasupra. Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 nu ai cum sa iei teapa cu facaturi pt ca exista importator oficial in Ro ,nu e ca si cum s-ar aduce pe sub mana prin diversi.Asa ca daca nu este intr-un loc,sansele sunt mari sa nu fie nici in altul.Deci inainte de toate,intereseza-te la acele magazine daca chiar au si pe stoc.Si ai grija sa nu te suceasca careva pe cine stie ce alternativa avuta la ei in stoc si oferita ca avand aceleasi performante sau mult mai bune sau alte tehnici de vanzare prin imbarligare Link spre comentariu
corneillus Postat Aprilie 22, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2012 nu am avut intentia sa fac reclama sau antireclama. tocmai de aceea nu am pus linkurile cand am deschis topicul. am si specificat ca daca e cazul, comtinuam discutia pe PM, dar daca am vazut ca respectivul coleg mi-a pus un link si fiind mai vechi ca mine, am zis ca nu e problema. scuze inca odata moderatorilor. cat despre imbarligat, nu vreau altceva decat selenium d220 ti. culmea ironiei, cand nu aveam bani se gaseau. acum se pare ca nu se mai gasesc cand am facut eu rost de bani Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum