Vizitator corneld Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Am observat intr-o buna zi ca desi era conectat incarcatorul bateria nu se incarca.Am folosit alt incarcator si alta baterie, dar rezultatul a fost acela.L-am demontat si am verificat cu aparatul de masura pe placa tel. continuitatea circuitului de alimentare, de la mufa de alimentare si pina la pinii care calca pe bornele bateriei. Asa am stabilit ca doar un singur circuit avea continuitate.Daca refac circuitul intrerupt printr-o punte din sirma litata de cupru emailat, conectata la mufa de alimentare si pinul de la bornele bateriei, am vreo sansa de reusita? Mi-ar parea rau de el sa il trec pe linie moarta pentru ca este un tel. foarte bun si in ciuda acestui neajuns functioneaza foarte bine, insa trebuie de fiecare data sa ii incarc acumulatorul in alt tel. Va rog, daca aveti sugestii sau solutii sa remediez home made defectiunea, va multumesc anticipat.(daca nu am sa aleg calea unui service gsm) Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Eu stiu ca telefonul are un circuit care se ocupa de incarcarea bateriei. Deci nu cred ca "solutia" propusa de tine ar fi buna. Link spre comentariu
mihai1979 Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 uite aici ce stie google !!! http://gsmangel-nokiahardware.blogspot. ... -5130.html acu sa vedem ce stii tu . bafta!! Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 schimba ic power si o sa mearga! sau vezi rezistori de dinainte de ic power poti sa pui o penseta in capul rezistorului ,facand un fel de punte ,,continuitate intre cele doua borne ca sa zic asa, alimentat cu el bagat in priza dar stins, ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum