Ovidanie Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Putin ajutor va rog: este vorba de ''QUAD 405 - Proiect comun cu userii.'', un topic de 95 pagini. Vreau sa-l salvez pe hdd, cu imagini cu tot. Pot sa iau pagina cu pagina, aleg ''Versiune printabilă'' apoi cu copy-paste intr-un fisier word dar sigur exista o metoda mai inteligenta. Link spre comentariu
Selena Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 File - Save as... Webpage complete (pentru fiecare pagina). Este cea mai buna metoda, accesezi ulterior offline, sau online.Mai exista posibilitatea folosirii unui program "aspirator de site", in care se seteaza cu atentie ce sa salveze (altfel, salveaza tot, inclusiv trimiterile la exterior, iar durata operatiunii este de ordinul orelor, la varianta free...). Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 Mersi skaarj. Am incercat softul asa, cu setarile implicite si dupa ce a lucrat cam msase ore a salvat 980 MB adica 8520 fisiere si 1882 directoare. Ceva nu este in regula, trebuie sa verific setarile. Si nu am aflat inca unde sa introduc userul si parola sa poata salva si fisierele/ imaginile atasate. Zilele urmatoare iar se strica vremea, voi avea timp de cercetari. Inca o data multumesc! Link spre comentariu
iuli09 Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 http://support.microsoft.com/kb/196646 poate este vorba despre asa ceva Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Mersi skaarj. Am incercat softul asa, cu setarile implicite si dupa ce a lucrat cam msase ore a salvat 980 MB adica 8520 fisiere si 1882 directoare. Ceva nu este in regula, trebuie sa verific setarile. Si nu am aflat inca unde sa introduc userul si parola sa poata salva si fisierele/ imaginile atasate. Zilele urmatoare iar se strica vremea, voi avea timp de cercetari. Inca o data multumesc! ... sper că n-ai vrut să salvezi forumul!!! am folosit și eu httrack, și e cu dus și întors: nu prea știe care e tree-ul principal, și se apucă să salveze toate linkurile de pe o pagină, până la o limită... măricică!!! uită-te la setări: undeva e o limită de linkuri urmate, pune-le pe, să zicem 3, și mai încearcă odată... ca să te asiguri, uită-te cu browserul la ce-ai salvat până acum, și dacă-ți mai salvează și reclame, e clar!!! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 6, 2012 Autor Partajează Postat Mai 6, 2012 Tot manual trebuie sa salvez. httrack a cam luat-o razna, a salvat cateva sute de pagini din zeci de topicuri de pe forum si cateva mii de poze de pe TinyPic. Pe langa pozele cu aparate si scheme electronice a salvat si fotografii cu lenjerie de dama, geci si incaltaminte, poze cu animale, peisaje, etc. Tot cu manuta mea trebuie sa o fac, sa va invat si pe voi cum: Cand dai de pagina pe care vrei sa o salvezi selectezi ''Versiune printabilă'' apoi Ctrl+A , Ctrl+C si la urma Ctrl+V intr-un document Word. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum