Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ACARI -digital camera 3in1

virgil_19

Postări Recomandate

Va salut.Am primit acest aparat foto cu CD de instalare , dar nu gasesc nicaieri , prin zona -ALBA- IULIA , cablul USB sa pot descarca pozele.Daca poate cineva sa ma ajute ? Cu stima Virgil.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

8

• doru3160

3

• Selena

2

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca nu intra, probabil este vorba de un cablu mai deosebit, de exemplu cum este deosebit (mai patratos) cablul usb de la camerele foto Kodak, fata de cel intalnit mai des (Canon etc.). Da-ne o comparatie intre cum atata conectorul de la aparat si cum arata un conector standard usb 2.

Link spre comentariu

Va salut. Poza... nu pot sa va trimit, nu am cum. Dimensiunile mufei = dreptunghica , 5,3mm /3,3mm , 5 ploturi pe mijloc.Cu stima , Virgil.

Pai de ce sa n-ai cum?e destul de greu sa gasesti ceva potrivit cu aparatul in mana,dar fara minim de informatii,greu poate sa-ti spuna cineva ce ai acolo.Dimensiunile date de tine nu ajuta,ai in exemplul postat 3 mufe,una microusb,una miniusb si cea de a treia,nu e nici in materialul de la @selena,dar are aceleasi dimensiuni cu miniusb,si totusi nu intra in mufa miniusb...

post-20793-139829424883_thumb.jpg

post-20793-139829424887_thumb.jpg

Link spre comentariu

Va salut. Mufa nu corespunde cu nici una din pozele trimise . Este reptunghiulara , fara margini rotunjite , iar contactele sunt dispuse pe,,o placuta" interioara , pe lungimea mufei . Cu stima , Virgil. P.S. Nu pot sa deschid sub. trimis de Selena din Iasi.

Link spre comentariu

Nici nu ma asteptam sa coincida cu ce e acolo,am dat doar un exemplu de mufe cu aceleasi dimensiuni,dar care nu se potrivesc intre ele.Se gasesc fel de fel de cabluri prin targ(cel putin la noi),unele expuse pe aici si prin alte locatii au preturi pretinse ce sfideaza bunul simt(ca sa nu spun nesimtite),eu am gasit cam tot ce mi-a trebuit la preturi de pana in 5-6 lei,dar pana nu se cunoaste sigur forma,degeaba ne explicati altele...imprumutati o camera cu macro(daca nu aveti) si faceti o poza la mufa aia,cu rezolutie cat mai buna(pe care eventual sa treceti si cotele), ca sa se lamureasca toata lumea ce aveti acolo,altfel,o sa asteptati mult si bine pana se va gasi ceva pe masura(daca se va gasi).PS-adresa de la @selena merge,si se pot afla chestii interesante pe care personal nu le cunosteam,dar ma tem ca dupa cele spuse nu o sa gasiti nici acolo modelul care va trebuie,posibil sa fie mufa dedicata,nestandardizata,sau mai putin folosita in mod uzual,la marcile consacrate de camere foto.Cam astea ar fi din adresa de la @selena tipurile uzuale de mufe usb,in pozele mele aveti micro b,mini b si alta natie,la aia nu stiu cum ii zice,dar ce e mai important e ca se explica si semnificatia fiecarui pin.Eu de ex am cautat cablu mini b-AV,si nu am gasit,dar acum cu semnificatia pinilor explicata,e lesne de ciocanit un cablu de acest gen.

post-20793-139829425286_thumb.png

Link spre comentariu

virgil_19, e ciudat că ai primit doar aparatul cu CD dar fără cablu, sper că nu e de furat.

Mai sunt unele cabluri USB ciudate, depinde de producător, cabluri pe care nu le găseşti la magazin. De exemplu, la Minolta Dimage Z1 arată aşa:

Posted Image

S-ar putea să gaseşti pe ebay sau amazon, caută cu Google

"modelulaparatuluitău USB cable"

Există şi alte metode de descărcare a pozelor. Unele aparate pot avea legătură wireless, altele stochează pozele pe un card de memorie, cum e cel albastru din poză, la Minolta Z1 e chiar lângă mufa USB, card care poate fi scos din aparat şi băgat într-un cititor de carduri. Depinde de aparat.

Ce model e aparatul tău?

Link spre comentariu
:rade: Daca era de furat,nu avea si CD-ul,decat daca l-a "lucrat" un tip pedant si grijuliu... :rade: Asta incercam sa explic,dar vad ca e greu,o poza face mai mult decat orice explicatie,si ma indoiesc sa gaseasca la "raft" un asemenea cablu,iar cu diverse site-uri eu cel putin sunt lamurit,ai ocazia sa dai cat nu face pe un cablu care a ajuns pe mana unui habarnist care crede ca a dat lovitura si il poate vinde cu 50 lei,doar pt ca e pt o anumita marca,iar in targ ai ocazia sa-l cumperi cu de 10 ori mai putin.O poza macro buna, crop pe mufa si e lamurita problema,altfel,o sa discutam discutii ceva vreme pe aici...oricum eu ii doresc succes,daca vedeam ce are nevoie,poate urmaream si modelul lui,cine stie,cu putin noroc,posibil sa se gaseasca,dar asa nu are rost sa-mi bat capul,pana la urma nu face nimanui o favoare daca face nenorocirea aia de poza si arata ce ii trebuie.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Va salut. Revin cu acest subiect. Aparatul meu nu are card de memorie si nu este furat. Daca mufa de la Minolta Dimage Z1 are dimensiunile :5,3 / 3,3 mm cu 5 ploturi de contact este OK. Unde gasesc un asemenea cablu si la ce pret ? Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări