Vizitator costyn_man Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 Explicati-mi si mie, cum functioneaza functia "telefon mute" la casetofoane, mai precis, ce fel de semnal primeste pe acel fir? Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 La CD playerele Panasonic se obtine mute prin punerea firului la masa... dar banuiesc ca la toate e la fel. Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 Si ca si functionare, firul este pus la masa de catre carkitul telefonului mobil, in momentul in care acesta suna, pt a nu mai fi nevoit sa dai volumul la mic pt a putea raspunde la telefon.Ca si functie, este la fel ca si cum ai apasa tu pe butonul de mute.Ps. am vazut si eu cd-playere cu mute pt fir pus la masa, dar am vazut si casetofoane mai vechi care aveau mute pt fir pus la 12V....trebuie experimentat, evident mai intai pt varianta cu fir pus la masa :finga: Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Aprilie 25, 2006 Partajează Postat Aprilie 25, 2006 OK, multam pentru lamuriri, eu credeam ca primeste un semnal AF si opreste semnalul de radio, cass ori cd-player amplificindul pe cel care intra pe telefon mute. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum