Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incepator si vreau ceva estetic

Vizitator

Postări Recomandate

Hristos a inviat!stiu ca o sa va dezamagesc, dar nam cunostinte in ale lampilor. dar vreau sa fac un amplificator care sa se uite toti la el. adik mai precis el sa fie facut pe integrate sau tranzistori(inca nu mam decis), si piesa de rezistenta sa fie 2 lampi, mai precis vreau ca lampile doar sa lumineze acolo putin si in rest cam atat. deci doar efectu vizual il vreau de la lampi. aveti cumva lampi pe acasa caroara inca sa le mai mearga filamentele si atata tot?? deoarece as dori sa realizez ceva mai mult estetic, ca sa rup gatu targului.sau sa ma complic si sa fac ceva cu un ochici magic dar mas rezuma din pct de vedere financiar la 2 lampi simple.vreau putin ajutor va rog frumos.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pusttiu

1

• Kosmin

1

• andreidinsv

1

aveti adik ai cumva asemenea lampi, si dak miai putea spune pinii la care vin cuplati cei 6 V tias fii recunascator. dak ai lasami si mie un mesaj pe forum si luam legatura.(nam nici un fel de lampi pe acasa) eu sunt bcuresteanpt oricine este valabil anuntu si va rog ajutatima

Link spre comentariu

am o caruta de lampi pe care nu le folosesc,,,, da ns daca merita efortul ca sa pui o lampa numa de efect,,,, :)) daca o sa ai ocazia sa asculti un amp cu lampi,,,,, o sa te apuci de facut unu :) bafta,,,, stii id meu de mes.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator gabir

salut!mi-a placut schema postata de kosmin227...se pot obtine mai multe detalii...schema sursei...eventual cam ce putere se obtine...multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

iar daca nu aveti lampi pot sa va dau eu(10 euro bucata) E88CC, este varianta profesionala a ECC88 :goodman:Toate sunt in cutiile originale de acu 50 ani :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări