Vizitator Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 Hristos a inviat!stiu ca o sa va dezamagesc, dar nam cunostinte in ale lampilor. dar vreau sa fac un amplificator care sa se uite toti la el. adik mai precis el sa fie facut pe integrate sau tranzistori(inca nu mam decis), si piesa de rezistenta sa fie 2 lampi, mai precis vreau ca lampile doar sa lumineze acolo putin si in rest cam atat. deci doar efectu vizual il vreau de la lampi. aveti cumva lampi pe acasa caroara inca sa le mai mearga filamentele si atata tot?? deoarece as dori sa realizez ceva mai mult estetic, ca sa rup gatu targului.sau sa ma complic si sa fac ceva cu un ochici magic dar mas rezuma din pct de vedere financiar la 2 lampi simple.vreau putin ajutor va rog frumos. Link spre comentariu
andreidinsv Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 M-am gindit si eu! Dar sa stii ca ziua nu se vede cum lumineaza filamentul! Poate daca ajutam lampa cu un led rosu montat in soclu s-ar vedea ceva! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 doar seara, noaptea Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 aveti adik ai cumva asemenea lampi, si dak miai putea spune pinii la care vin cuplati cei 6 V tias fii recunascator. dak ai lasami si mie un mesaj pe forum si luam legatura.(nam nici un fel de lampi pe acasa) eu sunt bcuresteanpt oricine este valabil anuntu si va rog ajutatima Link spre comentariu
pusttiu Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 am o caruta de lampi pe care nu le folosesc,,,, da ns daca merita efortul ca sa pui o lampa numa de efect,,,, ) daca o sa ai ocazia sa asculti un amp cu lampi,,,,, o sa te apuci de facut unu bafta,,,, stii id meu de mes. Link spre comentariu
Vizitator gabir Postat Mai 30, 2006 Partajează Postat Mai 30, 2006 salut!mi-a placut schema postata de kosmin227...se pot obtine mai multe detalii...schema sursei...eventual cam ce putere se obtine...multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 30, 2006 Partajează Postat Mai 30, 2006 iar daca nu aveti lampi pot sa va dau eu(10 euro bucata) E88CC, este varianta profesionala a ECC88 :goodman:Toate sunt in cutiile originale de acu 50 ani :supz: Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 pt gabir cat si pt ceilalti cablajul amplifului si schema sursei :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator gabir Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 multumesc!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum