Vizitator alexjwl Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 telefonul meu nu are sunet. nici cand ma suna cineva, nici la primire mesaj. in schimb, in media player, se aude o tentativa de sunet, dar foarte incet, aproape insesizabil. in timpul unei convorbiri, daca il dau pe speaker, timp de o jumatate de secunda se aude ft bine in difuzoare, dupa care nu se mai aude nimic. as vrea sa stiu daca a mai avut cineva problema asta si daca i-a dat de cap... mentionez ca i-am facut flash, dar degeaba... Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 i-ai schimbat driverul de sunet? ceva masuratori pe rezistorii aflati inainte de iesirea din driver, urmareste schema ,pleaca de la difuzor si urmareste circuitul pana la intrarea in integrat! Link spre comentariu
str8klaw Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 trebuie schimbat difuzorul,sr intimpla adesea din cauza cazaturilor. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 De acord cu jonny schimba sound ic..n73 are doua difuzoare de sonerie,unul sus si unul jos. Link spre comentariu
Vizitator alexjwl Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 i-ai schimbat driverul de sunet? ceva masuratori pe rezistorii aflati inainte de iesirea din driver, urmareste schema ,pleaca de la difuzor si urmareste circuitul pana la intrarea in integrat!intr-adevar, nu e o operatie costisitoare, integratul costa undeva la 10 lei, dar cat de greu se schimba? Link spre comentariu
cristiaCT Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Studiaza schema si ia piesele la puricat.Daca trebuie schimbat ringer ic se face doar cu statie de aer cald si nu e complicat deloc.Bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum