Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia n73 fara sunet

Vizitator alexjwl

Postări Recomandate

Vizitator alexjwl

telefonul meu nu are sunet. nici cand ma suna cineva, nici la primire mesaj. in schimb, in media player, se aude o tentativa de sunet, dar foarte incet, aproape insesizabil. in timpul unei convorbiri, daca il dau pe speaker, timp de o jumatate de secunda se aude ft bine in difuzoare, dupa care nu se mai aude nimic. as vrea sa stiu daca a mai avut cineva problema asta si daca i-a dat de cap... mentionez ca i-am facut flash, dar degeaba...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristiaCT

2

• jonny_ryc

1

• str8klaw

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

i-ai schimbat driverul de sunet? ceva masuratori pe rezistorii aflati inainte de iesirea din driver, urmareste schema ,pleaca de la difuzor si urmareste circuitul pana la intrarea in integrat!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator alexjwl

i-ai schimbat driverul de sunet? ceva masuratori pe rezistorii aflati inainte de iesirea din driver, urmareste schema ,pleaca de la difuzor si urmareste circuitul pana la intrarea in integrat!

intr-adevar, nu e o operatie costisitoare, integratul costa undeva la 10 lei, dar cat de greu se schimba?
Link spre comentariu

Studiaza schema si ia piesele la puricat.Daca trebuie schimbat ringer ic se face doar cu statie de aer cald si nu e complicat deloc.Bafta.

post-27821-139829428146_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări